ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Easy Sweet Vartalosokeri Ruusu 220 g

15.2
Easy Sweet Vartalosokeri Ruusu 220 g
15,20 €

Saatavuus: Varastossa

Silkkinen iho luonnollisesti!
Kuvaus

Yksityiskohdat

Vartalosokerointi kotona on nyt mahdollista!

Easy Sweet -vartalosokerit


Easy Sweet vartalosokeri on täysin luonnonmukainen tuote; ainesosina ovat vain sokeri, vesi, sitruunahappo sekä ruusu-uute, oliiviöljy tai hunaja riippuen ihotyypistä. Tuote sopii kaikille ihotyypeille 100 % luonnollisten aineiden ansioista.

Vartalosokerointi on ikivanha egyptiläinen ihokarvojen poistotekniikka, jossa sokerointi irrottaa ihokarvat juurineen ihokarvojen kasvun suuntaisesti jättäen jälkeensä silkinsileän ihon. Oikealla tekniikalla ihokarvat eivät katkeile eikä aiheuta sisäänpäin kasvavia ihokarvoja. Samalla sokerointi kuorii hellästi iholtasi kuolleen ihosolukon. Koska ihokarvat irtoavat juuritupestaan, ihollesi ei muodostu sänkeä heti seuraavana päivänä. Voit siis nauttia viikkoja silkkisestä ihostasi!

Voit käyttää yhtä ja samaa tuotetta kulmakarvoista sääriin saakka. Vartalosokerointi ei ole niin vaikeaa kuin luulet, pienellä opettelulla voit itse poistaa kaikki häiritsevät ihokarvasi.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.1992
Pakkauskoko 220 g
Sisältää Sokeri, vesi, sitruunahappo, ruusu-uute (ruusu-uute sis. citral, eugenol, geraniol, citronellol).
Käyttöohje Tapa 1: Levitä sokeri myötäkarvaan työntämällä/levittämällä peukalon koko mitalla. Vedä liike takaisinpäin, jolloin sokeri irtoaa ihosta. Tämä keino on paras hennoille karvoille.

Tapa 2: Levitä sokeri vastakarvaan 75% iholle ja pidä 25% sormenpäillä kiinni, pitäen peukaloa massan alla. Nykäise nyt sokeri ihonmyötäisesti vastakkaiseen suuntaan HUOM! sokeroinnin onnistumisen salaisuutena on liikkeen ihonmyötäisyys, ei esim. nostoliike).

Sokeroinnin yhteydessä ihohuokoset avautuvat, minkä vuoksi on hyvä, mutta ei välttämätöntä, desinfioida iho ennen sokerointia. Kainaloita sokeroidessa on hyvä poistaa deodorantti pesemällä ja sitten vielä saippuajäämätkin desinfiointiaineella. Näin iho on puhdas ja rasvaton. Sama juttu huulissa, eli meikit pois ja iho rasvattomaksi desinfiointiaineella ja sitten hieman talkkia. Sääriä ei tarvitse desinfioida, mutta jos säärissä on edellisen päivän kosteusvoiteet, niin ne kannattaa pyyhkäistä pois esim. Eau de Colognella tai desinfiointiaineella.
Tuotemerkki Easy Sweet
Valmistaja Easy Beauty Co. Dr. Asser Salama
Valmistusmaa Egypti
Yksikkö Kilogrammaa
Yksikköhinta 60.88
Arvostelut