ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Ecoegg Detox Pesukoneen Puhdistustabletit

Ecoegg Detox Pesukoneen Puhdistustabletit
8,90 €

Saatavuus: Ei saatavilla

Detoxia pesukoneellesi!

Kaikki pesukoneet tarvitsevat puhdistusta silloin tällöin, varsinkin, jos olet käyttänyt pesupulveria ja nestemäisiä pesuaineita jonkin aikaa. Niillä on taipumus saostua putkistoihin ja johtaa epämiellyttäviin hajuihin ja pesuainejäämiin. Ajan kuluessa pesukoneesi voi tulla tehottomammaksi tai jopa kokonaan lakata toimimasta.

Ecoegg Detox-tabletit puhdistavat pesukoneen erittäin puhtaaksi. Pesukoneen täydelliseen puhdistukseen tarvitset vain yhden Detox-tabletin.

Pesukoneen puhdistus suositellaan tehtäväksi kerran kuussa.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Käyttöohje:
Poista Ecoegg Detox-tabletti pakkauksestaan ja aseta se suoraan pesukoneen tyhjään rumpuun. Säädä pesukoneeseen sen kuumin ja pitkäkestoisin pesuohjelma, mielellään 90°C.

Älä pane Detox-tabletin lisäksi koneeseen mitään muuta pyykkiä tai ecoeggpesumunaa Detox-pesun aikana! Pesuohjelman jälkeen pesukoneesi on puhdas ja raikas.

1. Poista Detox-tabletti pakkauksestaan.
2. Aseta Detox-tabletti suoraan pesukoneesi rumpuun. Ei ole väliä, onko kone sivusta vai päältä täytettävää mallia.
3. Jätä rumpu tyhjäksi kaikesta muusta paitsi Detox-tabletista ja ohjelmoi pesukoneeseen sen kuumin ja pitkäkestoisin pesuohjelma, mielellään 90°C.

Muista, että Ecoegg-pyykkimunia ei saa käyttää yli 60°C lämpötilassa. Vain Detox-pesu tehdään mahdollisimman kuumalla pesuohjelmalla.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.065
Tuotemerkki Ecoegg
Arvostelut