ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Ecokoti Konetiskitabletti Hajusteeton Tutustumispakkaus 5kpl

4.9
Ecokoti Konetiskitabletti Hajusteeton Tutustumispakkaus 5kpl
4,90 €

Saatavuus: Varastossa

Ecokoti konetiskitabletti on täysin ekologinen ja myrkytön konetiskiaine. Sopii myös kaikkein herkimmille käytettäväksi, sillä konetiskitabletit eivät sisällä eteerisiä öljyjä.

Ekologiset konetiskitabletit pesevät astiasi tehokkaasti luontoa säästäen sekä samalla pitää hyvää huolta astianpesukoneestasi.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Käyttö: Huuhtele likaiset astiat ja täytä astianpesukone normaalisti. Aseta yksi konetiskitabletti tiskikoneen pesuainelokeroon tai aterintelineeseen.

Ecokoti® Konetiskitabletti on täysekologinen, myrkytön ja hajusteeton konetiskiaine. Tabletit eivät sisällä huuhtelukirkasteita eikä niiden sisältämä sooda kerää kalkkeutumia astianpesukoneeseen tai putkistoihin.

Täysekologinen tuote tarkoittaa sitä, että se sisältää ainostaan luonnon omia kemikaaleja. Tableteissa ei ole ainesosia jotka "räjäyttävät" lian pois tai muita synteettisesti tuotettuja pesutehoa lisääviä kemikaaleja, ne puhdistavat astiat luonnon omilla kemikaaleilla. Koska rasva ei liukene alhaisissa lämpötiloissa suosittelemme käytettäväksi vähintään 50°C pesuohjelmaa. Mikäli käytät alhaisemman lämpötilan pesuohjelmaa, esipese astiat ensin.

Tee ekologinen huuhtelukirkaste astianpesukoneen huuhteluainelokeroon. 1:2 etikkavesi riittää kirkastamaan astiasi ja puhdistamaan astianpesukonettasi entistä enemmän. Saat täysin ekologisen pesun huuhtelua myöten.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.08
Pakkauskoko 5 kpl
Sisältää Natriumbikarbonaatti, Citric Acid, Magnesiumsulfaati, Vesi (Aqua).
Käyttöohje Huuhtele likaiset astiat ja täytä astianpesukone normaalisti. Aseta yksi konetiskitabletti tiskikoneen pesuainelokeroon tai aterintelineeseen.
Tuotemerkki Ecokoti
Valmistusmaa Suomi
Arvostelut