Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!

Ekovista Konjac Sponge Kurkuma

9.4
Ekovista Konjac Sponge Kurkuma
9,40 €
Ekovista Konjac Sponge Kurkuma puhdistussieni on täydellinen valinta ikääntyvän, kuivan ja väsyneen ihon puhdistukseen.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Puhdistussieni aikuiselle iholle! Ekovista Konjac Sponge Kurkuma puhdistussieni on täydellinen valinta ikääntyvän, kuivan ja väsyneen ihon puhdistukseen. Puhdistussieni sisältää kurkumaa, joka hidastaa ikääntymisen merkkejä kuten pigmenttiläiskien ja juonteiden muodostumista iholla. Se tekee ihosta tasaisemman ja virkistää väsynyttä ihoa.

Ekovista Konjac Sponge sieni syväpuhdistaa ihohuokosista lian ja talin, kuorii ihoa hellävaraisesti ja samalla kosteuttaa ihoa. Konjac Sponge tekee ihonpuhdistuksesta helppoa ja vähentää epäpuhtauksia iholla, jättäen ihon kirkkaaksi ja heleäksi.
Puhdistussieni sopii erinomaisesti herkällekin iholle, rauhoittaen ihoa ja palauttaen ihon normaalin pH-arvon puhdistuksen jälkeen.
Ekovistan Konjac sienet ovat 100 % luonnollisia, biohajoavia ja ympäristöystävällisiä. Ne eivät sisällä säilöntäaineita, synteettisiä lisäaineita tai elintarvikevärejä.
Lisätiedot

Lisätiedot

Pakkauskoko 1 kpl
Sisältää Amorphophallus konjac root extract (konjac mannan), aqua (water), turmeric powder
Käyttöohje Voit käyttää sientä yksin tai yhdessä oman suosikkipuhdistusaineen kanssa. Kostuta sieni ennen käyttöä ja puhdista sieni käytön jälkeen vedellä ja kuivata tasolla.
Tuotemerkki Ekovista
Valmistaja Ekovista Oy
Valmistusmaa Kiina
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 940
Arvostelut

Katso kaikki Ekovista tuotteet tästä.


Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Post your comment

Pur-Kauppa