ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Eläinhomeopatia tukee lemmikin hyvinvointia

Pur Hyvinvointikauppa
300 255

Syksy on tautista aikaa, sanotaan. Rakkaat lemmikkimme saavat osansa säiden viilenemisen, sisätapahtumien lisääntymisen ja meidän kaksijalkaisten syksyn kiireisen elämänrytmin vaikutuksista. Unenpöpperöiset aamulenkit pimeässä ja väsyneet ”tule jo” pikapyrähdykset illan koleassa pimeydessä ovat kaukana kesäkauden leppoisista ”katsotaan vielä mitä tuolta löytyy” kävelytuokioista. Pohjoistuulen tuivertaessa lehtiä & räntää niskaamme muistamme useimmiten suojata itsemme sääolosuhteiden mukaisesti, mutta unohdamme autuaasti, että ei-pohjavillaiset nelijalkaiset ystävämme palelevat siinä missä mekin t-paidassa vastaavissa olosuhteissa.

Ei siis ihme, että eläinystävämme potevat syysflunssaa, virtsatie- ja vatsavaivoja, erilaisia korva-, silmä- ja iho-oireita juuri tähän aikaan vuodesta. Vakavimmissa tapauksissa eläinlääkärin apu kuuluu ehdottomasti asiaan, mutta tilannetta ei tarvitse päästää niin pitkälle! Kotikonstein, ravitsevan ruokinnan ja ravintolisien sekä eläinhomeopatia tukihoitojen avulla suurin osa ongelmista hoituu heti alkuunsa. Hyvälaatuiset suoliston toimintaa tukevat entsyymit ja probiootit ovat elinehto nopealle toipumiselle heti oireiden alkumetreiltä. Immuunipuolustusta voi tautikausina puolestaan vahvistaa mm. erilaisin vitamiinilisin – jolloin keholla ei ole tarvetta reagoida ympäristössä jyllääviin ”tautipesäkkeisiin”. Näiden lisäksi laadukkaat omega3 rasvahapot ovat eläinten elintoiminnoille yhtä välttämättömiä kuin meille ihmisillekin. Akuuttitiloissa eläinhomeopatia yhdistettyinä ravintolisiin nopeuttaa paranemista ja vähentää siten antibioottien käytön tarvetta.

Eläinhomeopatia Eläinhomeopatia, ravintolisät ja hyvä ravinto tukevat lemmikkien hyvinvointia.

Ennaltaehkäisevä hoito, terveyden monipuolinen vaaliminen ja mahdollisimman varhainen ”epäkohtiin puuttuminen ovat avain hyvään elämään. Usein käynti esim. eläinhomeopaatilla, -osteopaatilla, akupunktiossa, jne. voi antaa uuden näkemyksen oman eläimen totuttuihin, kenties omituisiin käytösmalleihin, jotka mahdollisesti kielivät kivusta, stressistä, tms. Tämä on erityisen tärkeää, jos eläimelläsi on jonkin pitkittynyt sairaus tai säännöllisesti toistuvaa oireilua, olipa se oksentelua, rapsuttelua, kipuilua, ilmavaivoja, ontumista tai esim. autoimmuunisairaus.

Yhteystiedot

Jaana Kolehmainen / Vital Vision Oy
[email protected]
040 743 4718
www.vitalvision.fi
Jätä kommentti

Sinun täytyy kirjautua sisään jättääksesi kommentin.