ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Elävä Iho - Luonnon Kosmetiikka

23.5
Elävä Iho - Luonnon Kosmetiikka
23,50 €

Saatavuus: Varastossa

Maria Varon: Elävä Iho

Elävä iho -kirja tarkastelee ihonhoitoa ja kosmetiikan vaikutuksia laajasta näkökulmasta.

Mikä ihomme tehtävä oikeastaan on ja miten voimme tukea sitä? Entä millaiset vaikutukset valitsemillamme kosmetiikkatuotteilla on meihin ja ympäristöömme?

Esimerkiksi näihin kysymyksiin syvennytään kirjassa huippuasiantuntijoiden haastattelujen sekä kirjailijan oman vankan kokemuksen pohjalta. Mitä isommasta kokonaisuudesta on kyse, sitä vaikeampi sitä on hahmottaa ja suodattaa olennainen valtavasta informaatiotulvasta. Me ihmiset olemme osa valtavaa kokonaisuutta - luontoa - jonka kanssa olemme täydellisessä symbioosissa.

Maria Varon on luonnonkosmetiikan ja kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntija ja kouluttaja. Työskentely lukuisten eri brändien kanssa on tuonut ymmärrystä siitä, mitä kosmetiikka oikeastaan on ja miten sitä voidaan tehdä myös eettisesti kestävällä tavalla.
Kuvaus

Yksityiskohdat

“Itse koin jo varhaislapsuudessa, mitä luontoyhteyden heikentyminen ja kehon mikrobiston - eli mikrobiomin - epätasapainotila aiheuttaa. Kehon tasapaino on kuitenkin mahdollista palauttaa pienentämällä kehon kuormitusta ja vähentämällä tietyille kemikaaleille altistumista. Tätä ei voida enää pitää pienen ihmisjoukon uskomuksena, sillä jatkuvasti saadaan yhä enemmän tutkimustietoa siitä, kuinka luonnon luoman nerokkaan ekosysteemin ja mikrokosmoksen järkyttäminen on useimpien kroonisten sairauksien taustalla. Ihminen on osa luontoa ja iho toimii tärkeänä luontoyhteyden väylänä.”

- Maria Varon


Estenomi Maria Varon on toiminut asiantuntijan roolissa muun muassa Pro Luonnonkosmetiikka Ry:ssä sekä vastannut niin toimittajien, eturivin bloggaajien kuin tavallisten kuluttajien kysymyksiin ihonhoidon ja luonnonkosmetiikan saloista.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.5
kirjailija Maria Varon
kustantaja Readme.fi
kieli Suomi
sivumäärä 192
julkaistu 2020
Arvostelut