ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ TILAUKSILLE. Postin lakon aikana kotiinkuljetukset Schenkerilla 10€.

Syyskuun tarjouskampanjat

Syyskuun tarjouskampanjat

Täältä löydät kaikki tämänhetkiset kampanjatuotteemme. Alennetut hinnat voimassa 30.9.2019 asti.

Syyskuun ajan Wild Nutrition koko naisten linjasto -20%. Wild Nutrition on naisten terveyteen erikoistuneen ravintoterapeutti Henrietta Nortonin suunnittelema erittäin laadukas, luonnollinen ja lisäaineeton ravintolisäsarja, josta löytyy naisille räätälöidyt valmisteet eri ikävaiheisiin ja terveyshaasteisiin.

Ayu Organics on suomalaissiskosten perustama kosmetiikkasarja, johon kuuluu vedettömät kasvonaamiot ja vartalomousset. Indonesian paratiisimaisesta luonnosta inspiraation saaneissa tuotteissa käytetään ainoastaan ihon hyvinvointia edistäviä korkelaatuisia raaka-aineita.

Living Nutrition fermentoidut adaptogeenit toimivat apuna kiireisessä arjessa. Ne auttavat torjumaan stressin haitallisia vaikutuksia ja antamaan tarvittavaa lisäboostia. Holy Basil Alive on tarkoitettu eritoten psyykkiseen stressiin, Maca Alive hormonaaliseen tasapainoon ja Warrior suorituskykyyn.

Arnica on homeopatian tunnetuin ja eniten käytetty lääkeaine. Tuo homeopaattisten lääkeaineiden "äiti" on oiva apu erilaisiin tapaturmiin sekä leikkausarpiin, sillä se nopeuttaa kudosten toipumista.

Taulukkona Listana

Laskeva

1-16 / 28

Sivu:
  1. 1
  2. 2

Taulukkona Listana

Laskeva

1-16 / 28

Sivu:
  1. 1
  2. 2