ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Embrosé Starchild – tarot-kortit

69

Lisää kuvia

Embrosé Starchild – tarot-kortit
69,00 €

Saatavuus: Varastossa

Starchild -kortit ovat kunnianosoitus itsetutkiskelusta ja meditoinnista syntyvälle taialle. Niiden kuvitus on saanut inspiraatiota pyhistä symboleista, avaruudesta ja universumista.

Korttipakka on useamman vuoden maalaamisen, kuvittamisen, valokuvaamisen ja suunnittelun tulos, joka tarjoaa uniikin katsauksen Tarotin maailmaan.

Jokainen pakka sisältää:

- Kattavan oppaan, jossa kerrotaan kuinka tarot-kortteja käytetään ja luetaan, olitpa sitten aloittelija tai tottunut lukija
- 79 korttia, joissa kiiltävät takakannet
- Kultakoristeinen säilytyspakkaus
Kuvaus

Yksityiskohdat

Starchild -tarot-kortit ovat erinomainen lisä meditaation tueksi, ja nämä uniikit kortit sisältävät pienen ripauksen taikaa. Korttipakka sisältää oppaan tarot-korttien päivittäiseen käyttöön, korttien merkitykset sekä muita lisäosia, jotka tukevat oppimista ja intuitiota. Tarot-kortit ovat hyvä lisä päivittäiseen itsetutkiskeluun ja intuition vahvistamiseen.

Tarot-kortit pohjautuvat vanhaan eurooppalaiseen korttipeliin. Kortteja voidaan käyttää useaan eri tarkoitukseen, mutta eniten niitä käytetään esimerkiksi ennustamiseen ja vastausten hakemiseen intuition avulla.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.41
Tuotemerkki Embrosé
Arvostelut