ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Enzymedica Lypo Gold lipaasientsyymi-valmiste 60 kaps.

29.9
Enzymedica Lypo Gold lipaasientsyymi-valmiste 60 kaps.
29,90 €
G
V

Saatavuus: Varastossa

Vegaaninen ja gluteiiniton Enzymedica Lypo Gold lipaasientsyymi valmiste on kehitetty erityisesti rasvan pilkkomiseen. Se pilkkoo rasvoja 22 grammaan asti vain 30 minuutissa ja auttaa näin tehokkaasti rasvaisten ruokien ruoansulatuksessa.

Tämä lipaasientsyymi sopii mainiosti ruoansulatuksen tueksi esimerkiksi ketogeeniseen ruokavalioon, sillä ketogeeninen ruokavalio sisältää paljon rasvoja. Lisäravinteet ovat tärkeitä ketogeenisen ruokavalion tukemisessa. Entsyymikapseli on helppo ottaa mukaan esimerkiksi matkalle.

Tärkeät entsyymit nopeuttavat kemiallisia reaktioita kehossamme, eli toimivat toisin sanoen katalyyttinä. Nämä ruoansulatusentsyymit pilkkovat ruokaa pieniksi palasiksi mahalaukussamme.

Välillä entsyymit kuitenkin vähentyvät muun muassa ravinneköyhän ruoan tai stressin takia. Ruoansulatusentsyymivalmisteet auttavat rikastamaan luontaista entsyymitoimintaa.


Kuvaus

Yksityiskohdat

Enzymedica Lypo Gold lipaasientsyymivalmiste 60 kapselia.

Enzymedica on korkeatehoisten, lisäaineettomien entsyymien valmistukseen erikoistunut yritys, jonka lippulaivatuote Digest Gold on maailman myydyin ruoansulatusentsyymi.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.072
Pakkauskoko 60 kaps.
Sisältää Ravintoaineet: Lipaasi (15000 FIP), amylaasi (8500 DU), proteaasi (20000 HUT)

Täyteaineet: selluloosa, vesi
Käyttöohje 1 kapseli joka aterialla. Enemmän voidaan ottaa tarvittaessa. Sydän- ja verisuonitautien tueksi: 1 kapseli 3 kertaa päivässä tyhjään vatsaan.
Ravintosisältö Yksi kapseli sisältää:
Lipaasi (15000 FIP), amylaasi (8500 DU), proteaasi (20000 HUT)
Täyteaineet: selluloosa, vesi
100% vegetarian capsule
Tuotemerkinnät Gluteeniton, Vegaani
Tuotemerkki Enzymedica
Valmistaja Enzymedica, Inc.
Valmistusmaa Yhdysvallat
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 0.5
Arvostelut