Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!

Eskimo Brainsharp Kalaöljykapselit 120 kaps.

36.2
Eskimo Brainsharp Kalaöljykapselit 120 kaps.
36,20 €
Aivoille, silmille ja sydämmelle tarpeellisia rasvahappoja.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Laaja-alaisesti eri rasvahappoja sisältävä Eskimo Brainsharp koostuu: kalasta saatavista DHA- ja EPA-omega-3-rasvahapoista. kasviperäisestä ALA-omega-3-rasvahaposta, LA- ja GLA-omega-6-rasvahapoista sekä omega-9-rasvahappoihin kuuluvasta öljyhaposta. Eskimo Brainsharp sisältää lisäksi ubikinonia eli Q10:ä sekä D- ja E-vitamiinia. Ne edistävät vaikutuksiltaan aivotoimintaa ja normaalin näkökyvyn säilymistä. Eskimo Brainsharp sopii kaikille, jotka haluavat huolehtia aivojen ja silmien sekä sydämen hyvinvoinnista. Sen käytöstä voi olla hyötyä mm. ikääntyville, opiskelijoille sekä stressaavissa tai muistia vaativissa työtehtävissä tai näyttöpäätteellä työskenteleville.

Raskaus sekä imetys kaksinkertaistavat Omega-3-rasvahappojen tarpeen. Puhdas ja luonnollinen Eskimo Brainsharp on turvallinen valmiste käytettäväksi raskauden ja imetyksen aikana. Äidin DHA:n saanti tukee sikiön ja rintaruokinnalla olevan vauvan aivojen sekä silmien normaalia kehitystä. Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla päivittäin 200 mg DHA:ta aikuisille suositellun Omega-3-rasvahappojen saannin lisäksi (joka on 250 mg DHA:ta ja EPA:a).Eskimo - kalaöljyt
Eskimo-kalaöljyt ovat Friend of the Sea -sertifioituja, eli ne täyttävät ympäristöystävällisten kalastus- ja tuotantomenetelmien käytön vaatimukset.

Eskimo-3 on ruotsalaisten tutkijoiden kehittämä luontainen ja stabiili kalaöljy, joka jäljittelee eskimoiden ravitsemuksen ominaisuuksia. Sen laatua, valmistusta, vaikutusta ja turvallisuutta valvotaan erittäin tarkasti. Eskimo-3 on yksi eniten tutkituista kalaöljyistä. Sitä käsitteleviä tieteellisiä julkaisuja on yli 120.

Lisätiedot

Lisätiedot

Pakkauskoko 120 kaps.
Sisältää Luonnollinen kalaöljy, gelatiini, glyseroli, jättihelokinsiemenöljy, rapsiöljy, aromi (sitruuna), tokoferolit (E-vitamiini soijasta), rosmariiniöljy, ubikinoni, hapettumisenestoaine (lesitiini soijasta, askorbyylipalmitaatti), kolekalsiferoli (D3-vitamiini), kapselin kuori (liivate, glyseriini).
Käyttöohje 1-2 kapselia 2 kertaa päivässä aterioiden yhteydessä.

Ei suositella henkilöille, joilla veren hyytyminen on jostain syystä heikentynyt.
Ravintosisältö Päiväannos (2-4 kapselia) sisältää:

Omega-3-rasvahappoja, joista 700 mg-1400 mg

- eikosapentaeenihappoa (EPA) 300 mg-600 mg

- dokosaheksaeenihappoa (DHA) 200 mg-400 mg

- alfalinoleenihappoa (ALA) 32 mg-64 mg

Omega-6-rasvahappoja, joista 240 mg-480 mg

- linolihappoa (LA) 200 mg- 400 mg

- gammalinoleenihappoa (GLA) 22 mg-44 mg

Omega-9-rasvahappoja, joista 250 mg-500 mg

- öljyhappoa 240 mg-480 mg

D-vitamiinia 2 µg-4 µg

E-vitamiinia 4,5 mg-9 mg

Q10 3,5 mg- 7 mg
Tuotemerkinnät Gluteeniton
Tuotemerkki Eskimo
Valmistaja Bringwell AB
Valmistusmaa Ruotsi
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 0.3
Arvostelut

Katso kaikki Eskimo tuotteet tästä.


Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Post your comment

Pur-Kauppa