ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Eskimo Pure Kalaöljy 210 ml

26.5
Eskimo Pure Kalaöljy 210 ml
26,50 €

Saatavuus: Varastossa

Sydämen toimintaa edistäviä tärkeitä rasvahappoja.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Eskimo-3 Pure sisältää runsaasti hyödyllisiä omega-3 rasvahappoja. Omega-3 rasvahapot EPA ja DHA edistävät sydämen normaalia toimintaa. Sydämelle edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla päivittäin 250 mg EPA ja DHA rasvahappoja.Eskimo - kalaöljyt
Eskimo-kalaöljyt ovat Friend of the Sea -sertifioituja, eli ne täyttävät ympäristöystävällisten kalastus- ja tuotantomenetelmien käytön vaatimukset.

Eskimo-3 on ruotsalaisten tutkijoiden kehittämä luontainen ja stabiili kalaöljy, joka jäljittelee eskimoiden ravitsemuksen ominaisuuksia. Sen laatua, valmistusta, vaikutusta ja turvallisuutta valvotaan erittäin tarkasti. Eskimo-3 on yksi eniten tutkituista kalaöljyistä. Sitä käsitteleviä tieteellisiä julkaisuja on yli 120.

Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.353
Pakkauskoko 210 ml
Sisältää Kalaöljy, appelsiiniaromi, hapettumisenestoon: PUFANOX® [soijalesitiini, E-vitamiiniyhdistelmä (alfa-tokoferooli ja tokoferooli uutetta), rosmariiniuute, (askorbylpalmitaatit)].
Käyttöohje 1 – 3 ml päivittäin ruokailun yhteydessä. (Maustemitta on 1 ml). Annosmäärä tulee suhteuttaa ravinnoksi nautittavan rasvaisen kalan määrään.

Sydämelle edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla päivittäin 250 mg EPA ja DHA rasvahappoja ja 1 ml Eskimo-3 Pure kalaöljyä sisältää juuri tämän määrän. Suosteltavaa vuorokausiannosta ei pidä ylittää.

Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elintapoja.

Säilytetään valolta suojattuna, mielellään pakkauslaatikossa. Avattu pullo säilyy jääkaapissa. Lasten ulottumattomissa.
Ravintosisältö Kalaöljy 1 ml (1 g) 3 ml (3 g)
Omega-3 rasvahapot 350 mg 1050 mg
josta EPA 160 mg 480 mg
josta DHA 100 mg 300 mg
Tuote sisältää vain GMO-vapaita aineosia.
Tuotemerkki Eskimo
Valmistaja Bringwell AB
Valmistusmaa Ruotsi
Yksikkö Litraa
Yksikköhinta 126.19
Arvostelut