ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Esse Sensitive Protect oil - Suojaava kasvoöljy 15ml

58
Esse Sensitive Protect oil - Suojaava kasvoöljy 15ml
58,00 €

Saatavuus: Varastossa

Esse Sensitive linjaan kuuluva Protect oil kasvoöljy on kehitetty rauhoittamaan ja suojaamaan reaktiivista ihoa. Altistuessaan UV-valolle tai vapaille radikaaleille öljy reagoi muuntumalla ihoa tehokkaasti suojaavaksi polymeeriksi. Muodostaa iholle konkreettisen kerroksen, joka suojaa ihoa tehokkaasti ympäristön saasteilta ja haittavaikutuksilta.

Öljy tehostaa myös ravintoaineiden ja hapen kuljetusta edistämällä verenkiertoa iholla.

Tuotteen keskimääräinen kesto: 2-3kk
Kuvaus

Yksityiskohdat

ESSE - PROBIOOTTISTA IHONHOITOA Esse on luomusertifioitu hoitolatuotesarja, joka pohjautuu afrikkalaisiin aktiiviainesosiin ja uusimpaan tieteen läpimurtoon – ihmisen mikrobiomiin, joka on luultua tärkeämpi myös ihonhoidon näkökulmasta. Jotta ihosi toimisi parhaimmalla mahdollisella tavalla, se tarvitsee pinnalleen monipuolisen ja terveen mikrobipopulaation, joka suojaa sitä taudinaiheuttajilta, tukee aineenvaihduntaa ja ylläpitää sen oikeaa pH-tasapainoa. Mikrobit myös opastavat kehon omaa immuunijärjestelmää ja tuhoavat toksiineja ihon pinnalla. Esse-tuotteissa käytetään prebiootteja, joilla ruokitaan valikoituja hyödyllisiä mikrobeja ja lisäksi imitoidaan ihon luontaisia öljyjä ja pH:ta, jotta saadaan luotua ympäristö, joka suosii hyödyllisiä mikrobeja. Tietyissä tuotteissa käytetään myös probiootteja eli eläviä mikrobeja haluttujen tulosten saavuttamiseksi.

Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.081
Pakkauskoko 15ml
Sisältää Ximenia Americana Seed Oil, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Vanillin
Käyttöohje Käytetään sellaisenaan hieman kostealle iholle pesun jälkeen (suositus Sensitive cleanser jälkeen). Levitä muutamia tippoja kasvoille, anna öljyn tekeytyä iholla hetki, huomaat ihotuntuman muuttuvan miellyttävän pehmeäksi. Jos iho on erittäin herkkä, käytä hoidon pari ensimmäistä viikkoa Protect oilia ainoana hoitotuotteena Sensitive puhdistusmaitodon ohella ja lisää vasta sen jälkeen hoitorutiiniisi Sensitive toner ja Sensitive Hydro tai Nourish voide.
Tuotemerkinnät Vegaani
Tuotemerkki Esse
Valmistaja Esse Organic Skincare
Valmistusmaa Etelä-Afrikka
Sertifioinnit ECOCERT, Phytotrade Africa, Beauty Without Cruelty, PeTa
Yksikkö Litraa
Yksikköhinta 3866
Arvostelut