ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Esse Sensitive Serum - Rauhoittava seerumi 15 ml

77
Esse Sensitive Serum - Rauhoittava seerumi 15 ml
77,00 €

Saatavuus: Varastossa

Essen rauhoittava seerumi sisältää yli miljardi elävää probioottista Lactobacillus mikrobia millilitraa kohti. Nämä mikrobit aktivoituvat ihon pinnan kosteudesta. Kun ne ovat aktiivisia, ne varustavat ihoa korjaten epätasapainotiloja ja vahvistaen suojabarriäärin toimintaa.

Esse Sensitive sisältää kaksi pääperiaatetta jotka ovat suojatoiminto ja barriäärin toiminnan parantaminen.

Suojaus - Tavoitteenamme on lisätä probioottisia mikrobipopulaatioita sellaiselle tasolle, että tunkeutujille ei jäisi vapaata tilaa. Tämä estää ihosi immuunisysteemin aktivoitumista vähentäen punoitusta ja ärsytystä.

Barriäärin toiminta - on mahdollista parantaa radikaalisti suojabarriäärin toimintaa elävillä probioottisilla mikrobeilla. Tehostunut barriäärin toiminta vähentää punoitusta ja tulehdusreaktioita, koska pienempi osa ”ulkoisista” molekyyleistä tavoittaa ihon alimmat kerrokset.

Seerumi sisältää eläviä Lactobacillus-probiootteja, jotka rajoittavat tulehdusta aiheuttavien mikrobien leviämistä ihossa. Kun pahin tulehdus on saatu rauhoittumaan, ihoa voi vahvistaa mm. tuoreita omega-rasvahappoja sisältävillä voiteilla ja antioksidanteilla.

Esse Sensitive rauhoittava seerumi on monen ammattikosmetologin suosima tuote ja myös me suosittelemme sitä varsinkin herkälle iholle.


Kuvaus

Yksityiskohdat

Esse - Probioottista ihonhoitoa


Esse on luomusertifioitu hoitolatuotesarja, joka pohjautuu afrikkalaisiin aktiiviainesosiin ja uusimpaan tieteen läpimurtoon – ihmisen mikrobiomiin, joka on luultua tärkeämpi myös ihonhoidon näkökulmasta. Jotta ihosi toimisi parhaimmalla mahdollisella tavalla, se tarvitsee pinnalleen monipuolisen ja terveen mikrobipopulaation, joka suojaa sitä taudinaiheuttajilta, tukee aineenvaihduntaa ja ylläpitää sen oikeaa pH-tasapainoa. Mikrobit myös opastavat kehon omaa immuunijärjestelmää ja tuhoavat toksiineja ihon pinnalla.

Esse-tuotteissa käytetään prebiootteja, joilla ruokitaan valikoituja hyödyllisiä mikrobeja ja lisäksi imitoidaan ihon luontaisia öljyjä ja pH:ta, jotta saadaan luotua ympäristö, joka suosii hyödyllisiä mikrobeja. Tietyissä tuotteissa käytetään myös probiootteja eli eläviä mikrobeja haluttujen tulosten saavuttamiseksi.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.045
Pakkauskoko 15 ml
Sisältää Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil*, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Hydrogenated Vegetable Oil, Isoamyl Laurate, Lactobacillus, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Ascorbyl Palmitate, Vanillin, Gamma Decalactone

*ingredients from organic farming

100% of the total ingredients are from natural origin
85% of the total ingredients are from Organic Farming
Käyttöohje Sensitive seerumia tulisi käyttää kahdesti päivässä stressaantuneelle iholle.
Tuotteen lämpötila tulee pitää välillä 4°C - 35°C.
Tuotemerkinnät Vegaani
Tuotemerkki Esse
Valmistaja Esse Organic Skincare
Valmistusmaa Etelä-Afrikka
Sertifioinnit Ecocert, BWC, PeTA, Phytotrade Africa
Yksikkö Litraa
Yksikköhinta 5146.67
Arvostelut

Asiakkaiden arvostelut 1 item(s)

Ihana seerumi
Essen seerumi toimi tosi hyvin. Itselläni on herkkä iho ja tällä sai kyllä punaisuuden kuriin. Ainoa miinus tulee hinnasta, mutta oli niin hyvä tuote, että ostan kyllä uudestaankin.
Montako Tähteä?
Arvostellut Jessi / (Lähetetty 20.10.2018)