Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!     JOULUKUUN AJAN ILMAINEN TOIMITUS YLI 35€ TILAUKSILLE

Foodin Kookosöljy Luomu 1000 ml

19.05
Foodin Kookosöljy Luomu 1000 ml
19,05 €
G
L
V
Monikäyttöinen öljy ruuanlaittoon ja ihonhoitoon!
Kuvaus

Yksityiskohdat

Kylmäpuristettu kookosöljy on tuotettu erityisen hellävaraisesti ja huolella alhaisessa lämpötilassa, hitaasti puristaen. Kookosöljymme on valmistettu käyttämällä ainoastaan tuoretta kookospähkinän lihaa. Kookosöljymme on puhdas luonnontuote, sitä ei ole puhdistettu väristä, hajustettu, kovetettu (hydrogenoitu) eikä valkaistu, eikä sen valmistuksessa ole käytetty kemikaaleja tai korkeaa lämpötilaa. Siksi sen väri, maku ja tuoksu voivat hivenen vaihdella.

Kookosöljy on monikäyttöinen rasva, joka on myös erinomainen maitoallergikoille ja erikoisruokavalioihin. Kookosöljy nesteytyy n. 25 asteessa ja jähmettyy kylmässä: se soveltuu hyvin ruoanlaittoon ja leivontaan sekä on herkullista myös sellaisenaan nautittuna. Kookoksen palamislämpötila on hyvin korkea, joten sitä voi hyvin käyttää myös paistorasvana.

Kookosöljy on myös erittäin tehokasta ihonhoidossa: Öljystä voi valmistaa hiusnaamion, sitä voi käyttää kosteusvoiteena, hierontaöljynä sekä aurinkosuojana tai hoitamaan auringon vaurioittamaa ihoa.Foodin - Terveelliset raaka-aineet ja laadukkaat superfoodit


Foodin-brändi syntyi intohimosta ruokaan ja haluun opettaa sinua käyttämään terveellisiä raaka-aineita omassa keittiössäsi. Foodin tarjoaa sinulle laajan valikoiman luomutuotettuja ja puhtaita elintarvikkeita, joiden alkuperä on tiedossa. Foodin-tiimiläiset ovat vierailleet useilla tuottajatiloilla ja tutustuneet heihin, jotka ruokamme kasvattavat taatakseen Foodinin arvojen toteutumisen. Nämä reissut tuottajien luokse ovat yrityksen perusta. Foodin haluaa varmistaa, että brändin myydyt tuotteet ovat ensiluokkaisia.
Lisätiedot

Lisätiedot

Pakkauskoko 1000 ml
Sisältää Luomu, gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.

Ainesosat:
*Kylmäpuristettu kookosöljy. *=Luomutuotettu.
Käyttöohje Soveltuu hyvin ruoanlaittoon ja leivontaan tai sellaisenaankin. Lisäksi voidaan käyttää ihonhoidossa esimerkiksi kosteusvoiteena, naamiona tai hieronnassa.
Ravintosisältö /100 g

Energiaa: 900 kcal
Rasvaa: 100 g
Tuotemerkinnät Gluteeniton, Luomu, Vegaani
Tuotemerkki Foodin
Valmistusmaa Filippiinit
Yksikkö Litraa
Yksikköhinta 19.05
Arvostelut

Katso kaikki Foodin tuotteet tästä.


Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Post your comment

Pur-Kauppa