Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!     JOULUKUUN AJAN ILMAINEN TOIMITUS YLI 35€ TILAUKSILLE

Foodin Mehiläisen Siitepöly Luomu 100 g

Foodin Mehiläisen Siitepöly Luomu 100 g
9,50 €
G
L
Luonnon parhaita anteja kehollesi!
Kuvaus

Yksityiskohdat

Foodinin siitepöly on kotoisin Espanjasta, josta maailman laadukkaimmat mehiläisten siitepölyt tulevat. Mehiläisen siitepöly sisältää 22 aminohappoa, joista 8:aa ihmiselle välttämätöntä aminohappoa kehomme itse ei pysty tuottamaan ja siksi sitä onkin saatava muualta. Aminohappojen lisäksi siitepöly sisältää paljon hyviä ravintoaineita, kuten 27 vitamiinia, 28 mineraalia, 11 entsyymiä sekä 24 hyödyllistä rasvahappoa.

Siitepölyn sanotaan useasti olevan luonnon parasta superfoodia. Se on monipuolinen sekoitus proteiineista, aminohapoista ja mineraaleista tarjoten kaikki elimistön ravintoainetarpeet hyvin imeytyvässä muodossa. On hyvä huomata, että siitepölyn proteiini on paremmin sulavassa muodossa kuin esim. lihan, munien tai juuston proteiini. Kaiken lisäksi se on vähäkalorinen ja sisältää runsaasti rautaa.Foodin - Terveelliset raaka-aineet ja laadukkaat superfoodit


Foodin-brändi syntyi intohimosta ruokaan ja haluun opettaa sinua käyttämään terveellisiä raaka-aineita omassa keittiössäsi. Foodin tarjoaa sinulle laajan valikoiman luomutuotettuja ja puhtaita elintarvikkeita, joiden alkuperä on tiedossa. Foodin-tiimiläiset ovat vierailleet useilla tuottajatiloilla ja tutustuneet heihin, jotka ruokamme kasvattavat taatakseen Foodinin arvojen toteutumisen. Nämä reissut tuottajien luokse ovat yrityksen perusta. Foodin haluaa varmistaa, että brändin myydyt tuotteet ovat ensiluokkaisia.
Lisätiedot

Lisätiedot

Pakkauskoko 100 g
Sisältää Raaka, luomu, gluteeniton, maidoton, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.

Ainesosat:
Mehiläisen siitepöly* *=Luomutuotettu.
Käyttöohje Ripottele siitepölyä koristeeksi smoothieesi, kakkuihin, puuroosi tai mihin vain. Se tuo mukavaa rakennetta niin leivonnaisiin kuin suklaaseenkin. Kuumentaminen tuhoaa osan siitepölyn arvokkaista ravintoaineista.
Ravintosisältö /100 g

Energiaa 345 kcal
Proteiinia: 25 g
Hiilihydraatteja: 47 g
Rasvaa: 9 g
Ravintokuitua: 14 g
Tuotemerkinnät Gluteeniton, Luomu
Tuotemerkki Foodin
Valmistusmaa Espanja
Yksikkö Kilogrammaa
Yksikköhinta 95
Arvostelut

Katso kaikki Foodin tuotteet tästä.


Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Post your comment

Pur-Kauppa