Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!     ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ TILAUKSILLE

Foodin Pika-Reishi 40 g

20.95
Foodin Pika-Reishi 40 g
20,95 €
G
V
Voimistava terveysjuomajauhe!
Kuvaus

Yksityiskohdat

Pika-Reishi on hyvin vahva polysakkaridi ja adaptogeeni. Tuplauutetussa instant-reishijauheessa on saatu aktivoitua reishin ainesosat alkoholilla ja kuumavesiuuttamalla, jolloin saadaan vahva konsentraatio. Foodinin Pika-reishi sisältää 30% polysakkarideja ja 2% Triterpenejä. Reishi on kiinalaisessa perinteessä arvostettu raaka-aine yleiskunnon kohottamiseen.

Pika-reishi on helppokäyttöinen, lisää vain puolikas teelusikallinen kupin pohjalle ja sekoita haluamaasi nesteeseen. Pika-reishi soveltuu hyvin smoothiepohjaksi, teehen tai vaikkapa suklaaseen. Voit hyvin käyttää reishiä myös kastikkeiden ja keittojen pohjana.Foodin - Terveelliset raaka-aineet ja laadukkaat superfoodit


Foodin-brändi syntyi intohimosta ruokaan ja haluun opettaa sinua käyttämään terveellisiä raaka-aineita omassa keittiössäsi. Foodin tarjoaa sinulle laajan valikoiman luomutuotettuja ja puhtaita elintarvikkeita, joiden alkuperä on tiedossa. Foodin-tiimiläiset ovat vierailleet useilla tuottajatiloilla ja tutustuneet heihin, jotka ruokamme kasvattavat taatakseen Foodinin arvojen toteutumisen. Nämä reissut tuottajien luokse ovat yrityksen perusta. Foodin haluaa varmistaa, että brändin myydyt tuotteet ovat ensiluokkaisia.
Lisätiedot

Lisätiedot

Pakkauskoko 40 g
Sisältää Gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.

Ainesosat:
Tuplauutettu reishijauhe. Polysakkaridipitoisuus 30%.
Käyttöohje Pika-reishi on helppokäyttöinen, lisää vain puolikas teelusikallinen kupin pohjalle ja sekoita haluamaasi nesteeseen. Pika-reishi soveltuu hyvin smoothiepohjaksi, teehen tai vaikkapa suklaaseen. Voit hyvin käyttää reishiä myös kastikkeiden ja keittojen pohjana.
Tuotemerkinnät Gluteeniton, Vegaani
Tuotemerkki Foodin
Valmistusmaa Kiina
Yksikkö Kilogrammaa
Yksikköhinta 523.5
Arvostelut

Katso kaikki Foodin tuotteet tästä.


Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Post your comment

Pur-Kauppa