ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Foodin Raakasuklaa Happy Heart 60% Luomu 40 g

Foodin Raakasuklaa Happy Heart 60% Luomu 40 g
2,95 €
G
L
V

Saatavuus: Ei saatavilla

Raakasuklaa Happy Heart on samettisen pehmeä suklaaelämys, joka sisältää Acticoa-kaakaouutetta. Kaakaouutteen lisäksi suklaa saa makua toffeemaisesta mulperimarjasta sekä ainutlaatuisesta, suussasulavasta Foodinin kookosmannasta. Jokaisesta Happy Heart -suklaalevystä lahjoitetaan 50 senttiä Pekka Hyysalon Fight Back-yhdistykselle, jolla tuetaan paitsi Hyysaloa myös muita aivovammakuntoutujia ja syöpää sairastavia lapsia.

Suklaan raaka-aineena käytetään Criollo-alkuperäislajikkeen kaakaopapuja, joita sadat perheet viljelevät elämäntyökseen Perun Amazonialla sademetsän sydämessä. Makeutensa raakasuklaa saa maailman kestävimmäksi makeuttajaksi tituleeratusta indonesialaisesta kookossokerista, jossa on alhainen glykeeminen indeksi.

Suklaaseen on lisätty Bacillus coagulans -probiootteja.

Foodinin raakasuklaatuotteet ovat saaneet Avainlippu-merkin osoituksena suomalaisesta osaamisesta ja työstä.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Foodinin raakasuklaat ovat pitkäaikaisen intohimon ja vastuullisen kehittämisen tulos.

Foodinin raakasuklaa valmistetaan suomalaisena käsityönä Vaajakosken tehtaalla. Raakasuklaan valmistus tapahtuu perinteisellä kivimylly- eli stone ground -menetelmällä, jossa jättimäiset myllynkivet jauhavat kahdesta kolmeen vuorokautta raaka-aineet suklaamassaksi. Valmistusprosessin matalalla, alle 42 asteen, lämpötilalla varmistetaan, että kaakaopavun ominaisuudet pysyvät tallella valmiiseen tuotteeseen asti. Hellävarainen kivimylly-käsittely vaikuttaa myös suklaan rakenteeseen ja pehmeyteen.


Foodin-brändi syntyi intohimosta ruokaan ja haluun opettaa sinua käyttämään terveellisiä raaka-aineita omassa keittiössäsi. Foodin tarjoaa sinulle laajan valikoiman luomutuotettuja ja puhtaita elintarvikkeita, joiden alkuperä on tiedossa. Foodin-tiimiläiset ovat vierailleet useilla tuottajatiloilla ja tutustuneet heihin, jotka ruokamme kasvattavat taatakseen Foodinin arvojen toteutumisen. Nämä reissut tuottajien luokse ovat yrityksen perusta. Foodin haluaa varmistaa, että brändin myydyt tuotteet ovat ensiluokkaisia.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.044
Pakkauskoko 40 g
Sisältää Kaakaovoi*, Kookossokeri*, Kaakaonibs*, Acticoa -kaakaouute, Mulperi*, Kookosmanna*, bacillus coagulans

*luomu
Tuotemerkinnät Gluteeniton, Luomu, Vegaani
Tuotemerkki Foodin
Valmistusmaa Suomi
Yksikkö Kilogrammaa
Yksikköhinta 73.75
Arvostelut