ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Frantsila Aputipat suomalaiset kukkatipat 10 ml

13.9
Frantsila Aputipat suomalaiset kukkatipat 10 ml
13,90 €
L
V

Saatavuus: Varastossa

Tuo luottavaisen ja levollisen olon, rauhan ja keveyden tunteen. Sopii ahdistuneille ja ongelmissaan pyöriville sekä kiputiloihin. Auttaa kohtaamaan ongelmat ja eheyttää omaa itseään.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Tuo luottavaisen ja levollisen olon, rauhan ja keveyden tunteen. Sopii ahdistuneille ja ongelmissaan pyöriville sekä kiputiloihin. Auttaa kohtaamaan ongelmat ja eheyttää omaa itseään.

Suomalaiset Aputipat on erinomainen apu elämän erilaisissa, niin psyykkisissä kuin henkisissä kriiseissä. Niitä käytetään tarvittaessa niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Aputipat kannattaa pitää aina käden ulottuvilla esim. käsilaukussa erilaisten kipu-, ensiapu- ja onnettomuustapausten varalta. Aputipat kohentavat mielialaa ja tasapainottavat psyykettä vaikeissa elämäntilanteissa kuten avioeroissa, läheisten poismenossa, ahdistuneisuudessa, stressissä ja esim. niistä johtuvissa nukahtamisvaikeuksissa.

”Kaikki kääntyy paremmaksi ajan kanssa”

Aputippoja on hyvä pitää aina matkassa mukana sekä omassa luonnon kotiapteekissa itsensä sekä muiden hoitamista varten.Frantsila-tuotteet - Hyvinvointia luonnon raaka-aineista


Frantsilan Luomuyrttitila on yksi Suomen suurimpia yrttien luomuviljelijöitä. Frantsila myös jalostaa yrtit itse tuotteiksi ja yrityksen valikoimiin lukeutuu yli 200 korkealaatuista yrttivalmistetta. Frantsila pyrkii luonnonmukaisen yrttiviljelyn, luonnonmukaisten yrttituotteiden ja koulutuksen kautta edistämään ihmisten fyysistä, psyykkistä ja henkistä hyvinvointia ja kasvua tasapainossa luonnon kanssa.


Ei:

- eläinkokeita
- keinotekoisia hajusteita
- väriaineita
- säilöntäaineita

Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.045
Pakkauskoko 10 ml
Sisältää Alcohol (alkoholi)*, Nymphae alba (lumme, kukkaterapeuttinen uutos)*, Trientalis europaea (metsätähti, kukkaterapeuttinen uutos)*, Ledum palustre (suopursu, kukkaterapeuttinen uutos)*.

Luomua*
Käyttöohje 1 tippa suoraan suuhun 2-4 kertaa vuorokaudessa tai 1-2 tippaa lasilliseen vettä ja nauti pieniä siemauksia.
Aputippoja on hyvä pitää aina matkassa mukana sekä omassa luonnon kotiapteekissa itsensä sekä muiden hoitamista varten.
Tuotemerkinnät Luomu, Vegaani
Tuotemerkki Frantsila
Valmistaja Frantsilan Luomuyrttitila
Valmistusmaa Suomi
Yksikkö Litraa
Yksikköhinta 1390
Arvostelut