ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Frantsila Aurinkovoima-jauhe 50 g

Frantsila Aurinkovoima-jauhe 50 g
9,65 €
G
L
V

Saatavuus: Loppu varastosta

Virkistävä ja vahvistava terveysherkku!
Kuvaus

Yksityiskohdat

Tuo puhtia ja tasapainottaa elimistön pH -arvoja. Jauhe sopii hyvin esimerkiksi puuroon tai jogurttiin ripoteltavaksi, virkistämään ja vahvistamaan terveysherkku.

Biokemian asiantuntijat eri puolilla maailmaa (Airola, Marjanen, Vogel, Jensen) ovat havainneet vitamiini- ja hivenainesuhteitten merkityksen ihmisen aineenvaihdunnassa erittäin tärkeiksi imeytymisen kannalta – luonnonkasveissa aineosat ovat luonnollisessa tasapainosuhteessa ja tästä johtuen vitamiinien ja hivenaineiden imeytyminen helpottuu ja tehostuu.Frantsila-tuotteet - Hyvinvointia luonnon raaka-aineista


Frantsilan Luomuyrttitila on yksi Suomen suurimpia yrttien luomuviljelijöitä. Frantsila myös jalostaa yrtit itse tuotteiksi ja yrityksen valikoimiin lukeutuu yli 200 korkealaatuista yrttivalmistetta. Frantsila pyrkii luonnonmukaisen yrttiviljelyn, luonnonmukaisten yrttituotteiden ja koulutuksen kautta edistämään ihmisten fyysistä, psyykkistä ja henkistä hyvinvointia ja kasvua tasapainossa luonnon kanssa.

Ei:

- eläinkokeita
- keinotekoisia hajusteita
- väriaineita
- säilöntäaineita
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.076
Pakkauskoko 50 g
Sisältää Urtica dioica (nokkosen lehti)*, Medicago sativa (sinimailanen)*, Daucus carota (porkkanan lehti)*, Origanum vulgare (mäkimeirami)*, Petroselinum crispum (persilja)*, Achillea millefolium (siankärsämön lehti)*, Levisticum officinale (liperi)*, Taraxacum officinalis (voikukan lehti)*, Stellaria media (pihatähtimö)*. *=luomulaatua.
Käyttöohje 1 tl 3 kertaa päivässä ruokaan siroteltuna tai juoman seassa. Käytetään parin viikon kuureina.
Tuotemerkinnät Gluteeniton, Luomu, Vegaani
Tuotemerkki Frantsila
Valmistaja Frantsilan Luomuyrttitila
Valmistusmaa Suomi
Yksikkö Kilogrammaa
Yksikköhinta 193
Arvostelut