ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Frantsila Harmonella Naisten Voimajuoma 200 ml

Frantsila Harmonella Naisten Voimajuoma 200 ml
19,65 €
G
L
V

Saatavuus: Ei saatavilla

Naiselliseen elinvoimaisuuteen ja tasapainoon.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Suomalaisia luomuyrttejä ja marjoja elinvoimaa tuomaan! Naiselliseen elinvoimaisuuteen ja tasapainoon.Frantsila-tuotteet - Hyvinvointia luonnon raaka-aineista


Frantsilan Luomuyrttitila on yksi Suomen suurimpia yrttien luomuviljelijöitä. Frantsila myös jalostaa yrtit itse tuotteiksi ja yrityksen valikoimiin lukeutuu yli 200 korkealaatuista yrttivalmistetta. Frantsila pyrkii luonnonmukaisen yrttiviljelyn, luonnonmukaisten yrttituotteiden ja koulutuksen kautta edistämään ihmisten fyysistä, psyykkistä ja henkistä hyvinvointia ja kasvua tasapainossa luonnon kanssa.

Ei:

- eläinkokeita
- keinotekoisia hajusteita
- väriaineita
- säilöntäaineita

Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.379
Pakkauskoko 200 ml
Sisältää Alcohol (alkoholi)*, Vaccinium myrtillus (mustikka, mehu)*, Urtica dioica (nokkosen lehti, uutos)*, Vaccinium vitis-idaea (puolukka, mehu)*, Melissa officinalis (sitruunamelissan lehti, uutos)*, Trifolium pratense (puna-apilan kukka, uutos)*, Calendula officinalis (kehäkukan kukka, uutos)*, Empetrum nigrum (variksenmarja, mehu)*, Alchemilla vulgaris (poimulehti, uutos)*, Lamium album (valkopeippi, uutos)*, Rubus idaeus (vadelman lehti, uutos)*, Rosa canina (ruusunterälehti uutos)*. *=luomulaatua. Marjatuoremehut ja yrtit ovat kaikki kotimaista luomutuotantoa.
Käyttöohje 1 rkl (n.5ml) 2 kertaa vuorokaudessa tai tarvittaessa. Suositellaan käytettäväksi 2 - 4 viikon jaksoina.

Tuote on ravintolisä, jonka suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.
Tuotemerkinnät Gluteeniton, Luomu, Vegaani
Tuotemerkki Frantsila
Valmistaja Frantsilan Luomuyrttitila
Valmistusmaa Suomi
Yksikkö Litraa
Yksikköhinta 98.25
Arvostelut