ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ TILAUKSILLE.

Frantsila Hyvä Olo Yrttitee 30 g

Frantsila Hyvä Olo Yrttitee 30 g
6,50 €

Saatavuus: Loppu varastosta

Yrttitee vatsan hyvinvointiin.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Luomuyrttitee vatsan hyvinvointiin. Tuotteen teho perustuu fytoterapeuttisiin luomuyrtteihin: valmistusaineina toimivat luonnosta poimitut ja luonnonmukaisesti viljellyt yrtit: sinimailasen ja piparmintun lehdet, kehäkukan kukat sekä niittyhumalan ja ratamon lehdet.  • Ratamo auttaa tukemaan suoliston hyvinvointia

  • Piparminttu auttaa vatsan toimintaa

  • Piparminttu ja ratamo auttavat tukemaan ruuansulatusta

Frantsila-tuotteet - Hyvinvointia luonnon raaka-aineista


Frantsilan Luomuyrttitila on yksi Suomen suurimpia yrttien luomuviljelijöitä. Frantsila myös jalostaa yrtit itse tuotteiksi ja yrityksen valikoimiin lukeutuu yli 200 korkealaatuista yrttivalmistetta. Frantsila pyrkii luonnonmukaisen yrttiviljelyn, luonnonmukaisten yrttituotteiden ja koulutuksen kautta edistämään ihmisten fyysistä, psyykkistä ja henkistä hyvinvointia ja kasvua tasapainossa luonnon kanssa.

Ei:

- eläinkokeita
- keinotekoisia hajusteita
- väriaineita
- säilöntäaineita
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.0402
Pakkauskoko 30 g
Sisältää Medicago sativa (sinimailasen lehti)*, Mentha piperita (piparmintun lehti)* Plantago ssp. (piha- ja heinäratamon lehti)*, Prunella vulgaris (niittyhumala)* ja Calendula officinalis (kehäkukan kukka)*.

Luomua*
Käyttöohje Mittaa yrttiteeaineksia kannuun noin 1 tl kupillista (2dl) vettä kohti. Kaada lähes kiehuvaa vettä yrttiteeainesten päälle ja anna hautua 10-15 minuuttia.

2 – 5 kupillista päivässä, 2 – 3 viikon kuureina.
Tuotemerkinnät Luomu
Tuotemerkki Frantsila
Valmistaja Frantsilan Luomuyrttitila
Yksikkö Kilogrammaa
Yksikköhinta 216.67
Arvostelut