ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Frantsila Juhlamieli Yrttitee 40 g

Frantsila Juhlamieli Yrttitee 40 g
6,50 €

Saatavuus: Ei saatavilla

Juhlamieli yrttitee on mausteisenmakuinen ja sopii juhlahetkiin, hiljentymiseen ja jouluun.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Juhlamieli yrttitee on mausteisenmakuinen ja sopii juhlahetkiin, hiljentymiseen ja jouluun.

Yrttiteen ihanina raaka-aineina ovat omenan lohkot, piparmintun ja koivun lehdet, kaneli, vadelman lehdet, anis, karjalanminttun lehdet, neilikka ja mansikan lehdet.Frantsila-tuotteet - Hyvinvointia luonnon raaka-aineista


Frantsilan Luomuyrttitila on yksi Suomen suurimpia yrttien luomuviljelijöitä. Frantsila myös jalostaa yrtit itse tuotteiksi ja yrityksen valikoimiin lukeutuu yli 200 korkealaatuista yrttivalmistetta. Frantsila pyrkii luonnonmukaisen yrttiviljelyn, luonnonmukaisten yrttituotteiden ja koulutuksen kautta edistämään ihmisten fyysistä, psyykkistä ja henkistä hyvinvointia ja kasvua tasapainossa luonnon kanssa.

Ei:

- eläinkokeita
- keinotekoisia hajusteita
- väriaineita
- säilöntäaineita
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.05
Pakkauskoko 40 g
Sisältää Malus domestica (omenan lehti)*, Mentha piperita (piparmintun lehti)*, Betula pendula (koivun lehti)*, Rubus idaeus (vadelman lehti)*, Fragaria × ananassa (mansikan lehti)*, Mentha x dalmatica (karjalanmintun lehti)*, Cinnamomum (kanelin kuori)*, Syzygium aromaticum (neilikka)*.

Luomua*
Käyttöohje Mittaa yrttiteeaineksia kannuun noin 1 tl kupillista (2dl) vettä kohti. Kaada lähes kiehuvaa vettä yrttiteeainesten päälle ja anna hautua 10-15 minuuttia. 2 – 5 kupillista päivässä. Nautitaan kuumana tai kylmänä.
Tuotemerkinnät Luomu
Tuotemerkki Frantsila
Valmistaja Frantsilan Luomuyrttitila
Yksikkö Kilogrammaa
Yksikköhinta 162.5
Arvostelut