ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Frantsila Koivu kukkatipat 10 ml

8.4
Frantsila Koivu kukkatipat 10 ml
8,40 €
L
V

Saatavuus: Varastossa

Puhdistaa ja lisää elämänvoiman virtausta. Elvyttää ja virvoittaa sekä sopii tukkoisille ja ”reissussa rähjääntyneille”.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Puhdistaa ja lisää elämänvoiman virtausta. Elvyttää ja virvoittaa sekä sopii tukkoisille ja ”reissussa rähjääntyneille”.

Koivutippa antaa levollisen olon, poistaa epävarmuuden. Se saa mielen ja energian virtaamaan elvyttävästi kuten vihtakin tekee kotoisessa saunassa. Se virvoittaa uupunutta ja lisää nesteiden poistumista. Samalla se auttaa tasapainottumaan ja kasvamaan kypsäksi aikuiseksi sekä puhdistaa ajatukset pois itsekkyydestä. Koivu on erityisen sopiva naiselle.

”Tunnen kuinka elämä virtaa minussa kuin uudistava, elvyttävä mahla”

Kokeile tippoja kun jalkasi tuntuvat raskailta ja väsyneiltä. Ota kukkatippoja sisäisesti, mutta laita niitä myös jalkakylpyveteen.Frantsila-tuotteet - Hyvinvointia luonnon raaka-aineista


Frantsilan Luomuyrttitila on yksi Suomen suurimpia yrttien luomuviljelijöitä. Frantsila myös jalostaa yrtit itse tuotteiksi ja yrityksen valikoimiin lukeutuu yli 200 korkealaatuista yrttivalmistetta. Frantsila pyrkii luonnonmukaisen yrttiviljelyn, luonnonmukaisten yrttituotteiden ja koulutuksen kautta edistämään ihmisten fyysistä, psyykkistä ja henkistä hyvinvointia ja kasvua tasapainossa luonnon kanssa.


Ei:

- eläinkokeita
- keinotekoisia hajusteita
- väriaineita
- säilöntäaineita
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.045
Pakkauskoko 10 ml
Sisältää Alcohol (alkoholi)*, Betula pendula (koivu, kukkaterapeuttinen uutos)*.
Luomua*
Käyttöohje 1 tippa suoraan suuhun 2-4 kertaa vuorokaudessa tai 1-2 tippaa lasilliseen vettä ja nauti pieniä siemauksia.
Kokeile tippoja kun jalkasi tuntuvat raskailta ja väsyneiltä. Ota kukkatippoja sisäisesti, mutta laita niitä myös jalkakylpyveteen.
Tuotemerkinnät Luomu, Vegaani
Tuotemerkki Frantsila
Valmistaja Frantsilan Luomuyrttitila
Valmistusmaa Suomi
Yksikkö Litraa
Yksikköhinta 840
Arvostelut