ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Frantsila Leijonamieli 50 ml

12.35
Frantsila Leijonamieli 50 ml
12,35 €
G
L

Saatavuus: Varastossa

Yrttiuute sydämelle ja verenkierrolle.

Tuotteen teho perustuu fytoterapeuttisiin luomuyrttiuutoksiin.

Sitruunamelissa ja peltokorte tukemavat sydäntä ja verisuonia.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Sitruunamelissan lehtiä, lehmuksen kukkia, voikukan lehtiä, pihlajan marjoja, kamomillan kukkia ja peltokortetta uutettuna luomualkoholiin.Frantsila-tuotteet - Hyvinvointia luonnon raaka-aineista


Frantsilan Luomuyrttitila on yksi Suomen suurimpia yrttien luomuviljelijöitä. Frantsila myös jalostaa yrtit itse tuotteiksi ja yrityksen valikoimiin lukeutuu yli 200 korkealaatuista yrttivalmistetta. Frantsila pyrkii luonnonmukaisen yrttiviljelyn, luonnonmukaisten yrttituotteiden ja koulutuksen kautta edistämään ihmisten fyysistä, psyykkistä ja henkistä hyvinvointia ja kasvua tasapainossa luonnon kanssa.

Ei:

- eläinkokeita
- keinotekoisia hajusteita
- väriaineita
- säilöntäaineita
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.111
Pakkauskoko 50 ml
Sisältää Sitruunamelissa, orapihlaja, lehmus, voikukka, pihlaja, kamomilla, peltokorte. Lopullinen etanolipitoisuus 48 til.-%
Käyttöohje Suositeltava vuorokausiannos: 15-20 tippaa 2-5 kertaa päivässä veden kera. Sivuvaikutukset: Uutteen runsasta ja jatkuvaa käyttöä ei suositella yhdessä digitalis- ja beetasalpaajavalmisteiden kanssa, koska niiden vaikutus saattaa voimistua. On parasta neuvotella lääkärin kanssa.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.
Ravintosisältö Suositeltava vuorokausiannos (30-100 tippaa) vastaa tuoretta sitruunamelissan versoa 284-945mg, orapihlajan marjaa 338-1125mg, orapihlajan lehteä ja kukkaa 179-595mg, lehmuksen kukkaa 104-345mg, voikukan lehteä 72-240mg, pihlajan marjaa 65-215mg, kamomillan kukkaa 53-175mg, peltokortetta 20-65mg, .
Tuotemerkinnät Gluteeniton, Luomu
Tuotemerkki Frantsila
Valmistaja Frantsilan Luomuyrttitila
Valmistusmaa Suomi
Yksikkö Litraa
Yksikköhinta 235
Arvostelut