Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!

Frantsila Masumahla 50 ml

11.75
Frantsila Masumahla 50 ml
11,75 €
G
L
Herkän vatsan päivittäiseen tukeen.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Frantsilan Masumahlan sisältämät kamomilla ja ratamo on suunnattu hoitamaan ja tukemaan päivittäin herkkää vatsaa.Frantsila-tuotteet - Hyvinvointia luonnon raaka-aineista


Frantsilan Luomuyrttitila on yksi Suomen suurimpia yrttien luomuviljelijöitä. Frantsila myös jalostaa yrtit itse tuotteiksi ja yrityksen valikoimiin lukeutuu yli 200 korkealaatuista yrttivalmistetta. Frantsila pyrkii luonnonmukaisen yrttiviljelyn, luonnonmukaisten yrttituotteiden ja koulutuksen kautta edistämään ihmisten fyysistä, psyykkistä ja henkistä hyvinvointia ja kasvua tasapainossa luonnon kanssa.

Ei:

- eläinkokeita
- keinotekoisia hajusteita
- väriaineita
- säilöntäaineita
Lisätiedot

Lisätiedot

Pakkauskoko 50 ml
Sisältää Alcohol (alkoholi)*, Matricaria recutita (kamomillan kukka, uutos)*, Plantago ssp. (piha- ja heinäratamon siemen ja lehti, uutos)*, Calendula officinalis (kehäkukan kukka, uutos)*, Prunella vulgaris (niittyhumalan verso, uutos)*, Equisetum arvense (peltokorte, uutos)*, Propolis (mehiläisen kittivaha). *=luomulaatua.
Käyttöohje Tarvittaessa aikuisille 10-20 tippaa 2-5 kertaa päivässä veden kera. Pikkulapsille ikävuosien mukaan alkaen 3:sta tipasta. Esim. 3-vuotiaalle 3 tippaa. Alle 1-vuotiaille tipat kuumaan veteen, jotta alkoholi haihtuisi pois.

Tuote on ravintolisä, jonka suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.
Tuotemerkinnät Gluteeniton, Luomu
Tuotemerkki Frantsila
Valmistaja Frantsilan Luomuyrttitila
Valmistusmaa Suomi
Yksikkö Litraa
Yksikköhinta 235
Arvostelut

Katso kaikki Frantsila tuotteet tästä.


Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Post your comment

Pur-Kauppa