ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Frantsila Nokkos-Peltokorte-Kalkkipuriste 120 kpl.

16.85
Frantsila Nokkos-Peltokorte-Kalkkipuriste 120 kpl.
16,85 €

Saatavuus: Varastossa

Kehon pii- ja kalkkiaineenvaihdunnan tukemiseen ja terveiden hiusten, kynsien ja ihon kasvua edistämään
Kuvaus

Yksityiskohdat

Nokkospiikalkin sisältämät kasvit ovat tärkeitä luustolle, hiuksille, kynsille, iholle, sydänlihakselle, aivoille sekä sidekudoksille ja suonien seinämille. Pii ja kalsium ovat parhaiten imeytyvässä muodossa, kasvimateriaalissa.

Tuotetta käytetään kehon pii- ja kalkkiaineenvaihdunnan tukemiseen esimerkiksi raskauden, imetyksen, vanhuuden tai vaihdevuosien aikana. Tuotteen sisältämät rohtokasvit ovat lisäksi munuaisten toimintaa elvyttäviä. Tuote sisältää myös runsaasti magnesiumia.Frantsila-tuotteet - Hyvinvointia luonnon raaka-aineista


Frantsilan Luomuyrttitila on yksi Suomen suurimpia yrttien luomuviljelijöitä. Frantsila myös jalostaa yrtit itse tuotteiksi ja yrityksen valikoimiin lukeutuu yli 200 korkealaatuista yrttivalmistetta. Frantsila pyrkii luonnonmukaisen yrttiviljelyn, luonnonmukaisten yrttituotteiden ja koulutuksen kautta edistämään ihmisten fyysistä, psyykkistä ja henkistä hyvinvointia ja kasvua tasapainossa luonnon kanssa.

Ei:

- eläinkokeita
- keinotekoisia hajusteita
- väriaineita
- säilöntäaineita
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.0684
Pakkauskoko 120 kpl
Sisältää Urtica dioica (nokkosen lehti, jauhe)*, Equisetum arvense (peltokorte, jauhe)*, Calcium magnesium carbonate (dolomiittikalkki) Magnesium Stearate (magnesiumstearaatti – tabletointiaine).

Luomua*
Käyttöohje 4-8 puristetta päivässä, esim. 2-4 puristetta 1-2 kertaa päivässä.
Tuotemerkinnät Luomu
Tuotemerkki Frantsila
Valmistaja Frantsilan Luomuyrttitila
Valmistusmaa Suomi
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 0.14
Arvostelut