ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Frantsila Ruotsin tipat 100 ml

Frantsila Ruotsin tipat 100 ml
18,40 €
G
L
V

Saatavuus: Loppu varastosta

Legendaarinen 150-vuotias karvasyrttiuute ruoansulatuksen avuksi.
Kuvaus

Yksityiskohdat

"Vaivojen tuhattaituriksi" luonnehdittujen Ruotsin tippojen sisältämiä yrttejä on käytetty jo 150 vuotta menestyksekkäästi vahvistamaan koko kehoa, auttamaan ruoansulatusta sekä ulkoisesti linimenttinä muutama tippa suoraan iholle.

Kotimaiset luonnosta kerätyt ja luonnonmukaisesti viljellyt ruoansulatusrohdot antavat hyvän maun sekä virkistävät sisäelinten toimintaa.Frantsila-tuotteet - Hyvinvointia luonnon raaka-aineista


Frantsilan Luomuyrttitila on yksi Suomen suurimpia yrttien luomuviljelijöitä. Frantsila myös jalostaa yrtit itse tuotteiksi ja yrityksen valikoimiin lukeutuu yli 200 korkealaatuista yrttivalmistetta. Frantsila pyrkii luonnonmukaisen yrttiviljelyn, luonnonmukaisten yrttituotteiden ja koulutuksen kautta edistämään ihmisten fyysistä, psyykkistä ja henkistä hyvinvointia ja kasvua tasapainossa luonnon kanssa.


Ei:

- eläinkokeita
- keinotekoisia hajusteita
- väriaineita
- säilöntäaineita
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.2175
Pakkauskoko 100 ml
Sisältää Alcohol (alkoholi)*, Taraxacum officinalis (voikukan juuri, uutos)* Angelica archangelica (väinönputken juuri ja lehti, uutos)* Angelica sylvestris (karhunputken lehti ja juuri, uutos)*, Curcuma longa (kurkumanjuuri), Teucrium hyrcanicum (teurikka), Chrism (mirhami), Carlina acaulis (kurho), Crocus sativus (sahrami).

Luomua*
Käyttöohje Aikuisille 10 – 20 tippaa 2-5 kertaa päivässä veden kera tai ulkoisesti muutama tippa iholle suoraan tai hauteeksi.
Tuote on ravintolisä, jonka suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote säilytettävä pientenlasten ulottumattomissa.
Suurissa annoksissa väinönputki on havaittu auringon valon kanssa yhdessä aiheuttavan ihoreaktioita. Kyseisellä annostuksella tämän mahdollisuus on erittäin pieni.
Tuotemerkinnät Gluteeniton, Luomu, Vegaani
Tuotemerkki Frantsila
Valmistaja Frantsilan Luomuyrttitila
Valmistusmaa Suomi
Yksikkö Litraa
Yksikköhinta 184
Arvostelut