ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Frantsila Siankärsämö kukkatipat 10 ml

8.4
Frantsila Siankärsämö kukkatipat 10 ml
8,40 €
L
V

Saatavuus: Varastossa

Elvyttää vastustuskykyä ja luomisvoimaa. Sopii vähävoimaisille suojaamaan ympäristön haitoilta sekä luo terveen, vahvan olon.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Elvyttää vastustuskykyä ja luomisvoimaa. Sopii vähävoimaisille suojaamaan ympäristön haitoilta sekä luo terveen, vahvan olon.

Siankärsämö antaa suojaa haitallisilta ulkoisilta psyykkisiltä ja fyysisiltä vaikutuksilta (esim. saasteet, lisäaineet), joiden seuraus voi olla hyvinkin erilainen henkilöstä riippuen. Se lisää sitkeyttä ja sisäistä vahvuutta. Ota siankärsämöä elvyttämään sisäistä uudistuvaa luomisvoimaasi, kun vastustuskykysi on heikentynyt esim. flunssakauden aikana. Kun suhde itseen on kunnossa, on suhde ympäristöön kunnossa.

”Uudistuvan luomisvoimani avulla voin hyvin ja olen terve”

Tippoja kannattaa kokeilla myös silloin kun etsii miten ilmentää itseään ja lahjojaan. Tippoja on hyvä käyttää perheessä, jossa sairastellaan usein.Frantsila-tuotteet - Hyvinvointia luonnon raaka-aineista


Frantsilan Luomuyrttitila on yksi Suomen suurimpia yrttien luomuviljelijöitä. Frantsila myös jalostaa yrtit itse tuotteiksi ja yrityksen valikoimiin lukeutuu yli 200 korkealaatuista yrttivalmistetta. Frantsila pyrkii luonnonmukaisen yrttiviljelyn, luonnonmukaisten yrttituotteiden ja koulutuksen kautta edistämään ihmisten fyysistä, psyykkistä ja henkistä hyvinvointia ja kasvua tasapainossa luonnon kanssa.


Ei:

- eläinkokeita
- keinotekoisia hajusteita
- väriaineita
- säilöntäaineita

Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.045
Pakkauskoko 10 ml
Sisältää Alcohol (alkoholi)*, Achillea millefolium (siankärsämö, kukkaterapeuttinen uutos)*.

Luomua*
Käyttöohje 1 tippa suoraan suuhun 2-4 kertaa vuorokaudessa tai 1-2 tippaa lasilliseen vettä ja nauti pieniä siemauksia.
Tippoja kannattaa kokeilla myös silloin kun etsii miten ilmentää itseään ja lahjojaan. Tippoja on hyvä käyttää perheessä, jossa sairastellaan usein.
Tuotemerkinnät Luomu, Vegaani
Tuotemerkki Frantsila
Valmistaja Frantsilan Luomuyrttitila
Valmistusmaa Suomi
Yksikkö Litraa
Yksikköhinta 840
Arvostelut