ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Frantsila Siloposki 50 ml

11.75
Frantsila Siloposki 50 ml
11,75 €
G
L
V

Saatavuus: Varastossa

Ihoa kaunistamaan, desinfioimaan ja elvyttämään!

Siloposki-yrttiuutetta voidaan käyttää sisäisesti ja ulkoisesti tukemaan kasvojen kauneutta.

Frantsilan siloposki yrttiuute on monen perinteisen yrtin yhdistelmä, jolla on sisäisesti käytettynä kehoa ja iho-ongelmia tasapainottavia vaikutuksia.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Iho-ongelmien hoitoon suunnattu luonnontuote puhdistaa kehoa ja elvyttää erityselinten toimintaa. Kyseiset rohtokasvit ovat lisäksi ihoa rauhoittavia, desinfioivia ja ihosolukon terveyttä elvyttäviä.Nokkonen ja takiainen finnisen ja epäpuhtaan ihon tukihoitoon sisäisesti. Ulkoisesti voidaan käyttää paikallisesti sellaisenaan tai hieman laimennettuna muutama tippa suoraan finniin ja desinfioimaan ihoa.Frantsila-tuotteet - Hyvinvointia luonnon raaka-aineista


Frantsilan Luomuyrttitila on yksi Suomen suurimpia yrttien luomuviljelijöitä. Frantsila myös jalostaa yrtit itse tuotteiksi ja yrityksen valikoimiin lukeutuu yli 200 korkealaatuista yrttivalmistetta. Frantsila pyrkii luonnonmukaisen yrttiviljelyn, luonnonmukaisten yrttituotteiden ja koulutuksen kautta edistämään ihmisten fyysistä, psyykkistä ja henkistä hyvinvointia ja kasvua tasapainossa luonnon kanssa.

Ei:

- eläinkokeita
- keinotekoisia hajusteita
- väriaineita
- säilöntäaineita
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.1095
Pakkauskoko 50 ml
Sisältää Alcohol (alkoholi)*, Taraxacum officinalis (voikukan juuri, uutos)*, Arctium lappa (takiaisen juuri, uutos)*, Urtica dioica (nokkosen verso, uutos)*, Trifolium pratense (puna-apilan kukka, uutos)*, Plantago ssp. (piha- ja heinäratamon verso, uutos)*, Calendula officinalis (kehäkukan kukka, uutos)*, Achillea millefolium (siankärsämön kukka, uutos)*, Equisetum arvense (peltokorte, uutos)*, Thymus vulgaris (timjamin verso, uutos)*, Rumex crispus (poimuhierakan juuri, uutos)*.
Luomua*
Käyttöohje Aikuisille 15-20 tippaa 2-5 kertaa päivässä veden kera.
Ulkoisesti sellaisenaan tai hieman laimennettuna.

Tuote on ravintolisä, jonka suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote säilytettävä pientenlasten ulottumattomissa.
Tuotemerkinnät Gluteeniton, Luomu, Vegaani
Tuotemerkki Frantsila
Valmistaja Frantsilan Luomuyrttitila
Valmistusmaa Suomi
Yksikkö Litraa
Yksikköhinta 235
Arvostelut