ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

FutMed Kalium Spray 60 ml

25.25
FutMed Kalium Spray 60 ml
25,25 €
G
V

Saatavuus: Varastossa

Välittömästi ja tehokkaasti imeytyvää aivoille, hermo- ja lihassoluille välttämätöntä kaliumia.

FutMed Ionic Kalium suihketipat ovat välittömästi imeytyviä, loistavia kaliumin lähteitä. Tämä johtuu siitä, että tippojen sisältämät kalium-ionit ovat vapaina vesimolekyylien ympäröimänä. Samalla se tehostaa ja helpottaa kaliumin kulkeutumista solun sisälle. Lisäksi tuotteen sisältämä C-vitamiini tehostaa imeytymisprosessia.

Ionimuotoiset mineraalit sopivat kaikille eivätkä aiheuta esimerkiksi vatsaongelmia. Erityisen tärkeää kalium on aivoille sekä hermo- ja lihassoluille.

n. 35 annosta.
Kuvaus

Yksityiskohdat

FutMed Oy - Terveys tietoisena tulevaisuutena

FutMed Oy on uusi innovatiivinen ja täysin suomalainen yritys. Tutkimme, kehitämme ja valmistamme ainutlaatuisia tuotteita, joilla vahvistetaan hyvää oloa ja parannetaan elämänlaatua. Haluamme tarjota asiakkaillemme luotettavia ja turvallisia tuotteita. Seuraamme jatkuvasti alan uusimpia tutkimuksia maailmanlaajuisesti ja etsimme parhaat tuotteet asiakkaidemme käyttöön. Tuotteitamme on helppo käyttää, ne imeytyvät hyvin ja vaikuttavat tehokkaasti. FutMed Oy toimii perinteisen lääketeollisuuden ja luontaistuotealan välissä. Filosofiamme on löytää hyvä tasapaino ravinnon, ravintoaineiden ja lääkkeiden välillä.

FutMed Oy:n perustaja on biomateriaalitekniikan diplomi-insinööri, jolla on yli 15 vuoden kokemus erilaisista lääketeollisuuden tehtävistä. Lääketeollisuudessa hän tutki mm. tuotteiden imeytymistä, joka johtikin kiinnostukseen tuoda markkinoille paremmin imeytyviä tuotteita. Hän on toiminut myös laatu- ja ympäristöpäällikkönä, joten ISO 9001 laatu - ja ISO 14001 ympäristöjärjestelmät ovat tuttuja. Lean Six Sigma Green Belt sertifikaatti sekä ravintotieteiden opinnot täydentävät huippuosaamista, jonka avulla varmistetaan tuotteiden korkea laatu. Luontaistuoteala on myös entuudestaan tuttua, sillä perustaja on toiminut aiemmin maahantuontiyrityksen osakkaana. FutMed Oy syntyi halusta kehittää parempia tuotteita terveyden edistämiseksi.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.125
Pakkauskoko 60 ml
Sisältää Tislattua vettä, askorbiinihappo C-vitamiinia, kaliumaskorbaattia, kalsiumkarbonaatti, steviakasvista saatu makeutusaine

Lisäaineeton
Käyttöohje Tipauta 2 kertaa puolikas tipetillinen kaliumia suoraan kielen alle tai sekoita veteen. Ohjeenmukaista annostusta ei saa ylittää.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
Ravintosisältö 1 annos sisältää 17 mg vapaita kaliumioneja ja 80 mg C-vitamiinia
Tuotemerkinnät Gluteeniton, Vegaani
Tuotemerkki FutMed
Valmistaja FutMed Oy
Valmistusmaa Yhdysvallat
Yksikkö Litraa
Yksikköhinta 420.92
Arvostelut