Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!     ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ TILAUKSILLE

Geisha Shaver

24.9
Geisha Shaver
24,90 €
Geisha Shaver tarjoaa ekologisen ja kestävän tavan sheivata zero waste tyylillä ilman turhaa muovijätettä. Geisha shaver on suunniteltu ajamaan karvat hellävaraisesti ärsyttämättä ihoa, jonka takia se sopii herkälle iholle. Geisha Razor on ruostumatonta terästä ja se toimii perinteisellä vaihtoterällä, joita tulee höylän mukana viisi kappaletta. Perinteiset vaihtoterät ovat huomattavasti edullisempia kuin muoviset moniterähöylien vaihtopäät, jonka takia perinteinen Razor on pitkässä juoksussa edullinen ja kestävä vaihtoehto. Vaihtoterät voi viedä metallikierrätykseen.

Pakkauksessa mukana 5 kpl vaihtoteriä.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Miksi vaihtaa kertakäyttöhöylä, perinteiseen höylään:

- Ei lainkaan muovijätettä
- Edullisempi ja kestävämpi kuin kertakäyttöhöylät
- Hellävarainen iholle
- Laadukas ja kestävä
- Perinteinen höylä on pitkäkestoisempi kuin muovihöylät

Käyttö: Iho kannattaa valmistaa sheivaamista varten. Lämmin suihku tai sauna pehmentää ihon ja ihokarvat ennen ajamista. Sheivaamiseen kannattaa käyttää kosteuttavaa ja mietoa sheivaussaippuaa, punaisten näppyjen ja ihoärsytyksen välttämiseksi. Etsi oikea ajokulma (noin 45 astetta) ja anna höylän liukua omalla painollaan. Käytä aina terävää terää. Höylää voi käyttää koko kropan karvanpoistoon, mutta suosittelemme aloittamaan helpoista kohdista, kuten sääristä.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.109
Käyttöohje Iho kannattaa valmistaa sheivaamista varten. Lämmin suihku tai sauna pehmentää ihon ja ihokarvat ennen ajamista. Sheivaamiseen kannattaa käyttää kosteuttavaa ja mietoa sheivaussaippuaa, punaisten näppyjen ja ihoärsytyksen välttämiseksi. Etsi oikea ajokulma (noin 45 astetta) ja anna höylän liukua omalla painollaan. Käytä aina terävää terää. Höylää voi käyttää koko kropan karvanpoistoon, mutta suosittelemme aloittamaan helpoista kohdista, kuten sääristä.
Arvostelut

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.