ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Gemstone Ametisti -kasvorulla

38.5

Lisää kuvia

Gemstone Ametisti -kasvorulla
38,50 €

Saatavuus: Varastossa

Gemstonen ametisti-kasvorulla, tai kasvoroller, auttaa muun muassa vähentämään turvotusta, lisää kollageenin tuotantoa ja auttaa tummien silmänalusten häivyttämisessä.

Tätä rolleria voidaan käyttää esimerkiksi myös kasvoöljyn levittämiseen, jolloin sekä ihon kosteutus että sen uudistuminen tehostuvat.

Ametisti on kiviterapian mukaan sielun kivi ja henkinen opettaja. Se rohkaisee sisäiseen rauhaan, tasapainottaa tunne-elämää ja kuljettaa energiaa.

Ametisti-kasvorullan hyötyjä:

Vähentää turvotusta
Auttaa silmäpussien ja tummien silmänalusten häivyttämisessä
Rentouttaa kasvojen lihaksia
Kasvojen akupisteiden hieronta stimuloi kollageenin tuotantoa
Kiinteyttää kasvojen ihoa vähentäen juonteita.
Tehostaa lymfakiertoa ja solujen uusiutumista
Parantaa ihon kimmoisuutta ja elastisuutta
Rauhoittaa ärtynyttä, herkkää ihoa
Kuvaus

Yksityiskohdat

Ametisti on kiviterapian mukaan sielun kivi ja henkinen opettaja. Se rohkaisee sisäiseen rauhaan, tasapainottaa tunne-elämää ja kuljettaa energiaa.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.0708
Sisältää Ametisti-kivi ja ruostumaton teräs varressa.
Käyttöohje Ametisti-kasvoroller sopii kauneudenhoitorutiiniesi tueksi aamuin ja illoin. Käytä rolleria kasvoille ja kaulalle kasvojen puhdistuksen jälkeen. Rullaa aloittaen kasvojen keskiosasta ja edeten kasvojen reunoja kohti, hieman ylöspäin. Rolleria voidaan käyttää myös ihoöljyn tai -voiteen hieromiseen kasvoille, jotta kosteutus ja ihon uudistuminen tehostuvat. Käytä rollerin pienempää päätä herkemmälle ihoalueelle, kuten silmänympärysiholle. Voit pitää rolleria myös yön yli jääkaapissa, jolloin sen teho turvotuksen vähentämisessä tehostuu.


Puhdista roller miedolla saippualla ja lämpimällä vedellä. Anna kuivua kunnolla. Luonnonkristalleista valmistetut kasvorollerit ovat hyvin hienotekoisia, joten käsittele niitä varovasti ja huolellisesti.
Tuotemerkki Gemstone
Arvostelut