ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Gemstone Yoni egg -kivi Ruusukvartsi

59.5
Gemstone Yoni egg -kivi Ruusukvartsi
59,50 €

Saatavuus: Varastossa

Vahvista yhteyttä naiselliseen energiaasi ja seksuaalisuuteesi kauniin ruusukvartsista valmistetun Gemstonen yoni egg -kiven avulla. Yoni egg -kiviä käytetään vaginaan asetettuna seksuaalisen nautinnon lisäämiseen, yhteyden luomiseen itsensä kanssa ja naisellisen energian vahvistamiseen.

Yoni egg -kivistä voi olla apua esimerkiksi seksuaalisista traumoista toipumiseen, PMS-oireisiin, kuukautiskipuihin, luottamuksen lisäämiseen ja henkisyyden vahvistumiseen. Sen kanssa voi harjoitella pitämällä sitä sisällä esimerkiksi meditoidessa, joogatessa, kävellessä tai nukkuessa. Kaunis ja sensuelli vaaleanpunainen kivi inspiroi rakkauteen ja myötätuntoon itseä kohtaan.

Gemstone Yoni egg -kiven hyötyjä:

• harjoittaa lantionpohjalihaksia
• lisää seksuaalista nautintoa ja halukkuutta
• parantaa orgasmeja
• lisää vaginan limakalvojen kosteutta ja tuntoaistia
• voi auttaa vaginaa palautumaan synnytyksestä
• voi auttaa kuukautiskipuihin ja PMS-oireisiin
• vahvistaa naisellista energiaa
Kuvaus

Yksityiskohdat

Kivestä valmistettuja "munia" on käytetty naisten keskuudessa jo yli 5000 vuoden ajan seksuaaliterveyden ylläpitoon. Yoni tarkoittaa pyhää aluetta ja sillä viitataan vaginaan. 100 % luonnonmukainen ja sertifioitu ruusukvartsi ei sisällä kemikaaleja, ftalaatteja tai lateksia, joten se sopii myös herkille limakalvoille. Ruusukvartsin uskotaan tasapainottavan sydänchakraa, joka liitetään rakkauteen ja myötätuntoon. Kivi rauhoittaa, tuo harmoniaa ja vahvistaa yhteyttä itsesi kanssa.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.0425
Käyttöohje Tarkista aina ennen ensimmäistä käyttökertaa, ettei kiven ulkopinnassa ole halkeamia, jotka tuntuvat sormella. Mikäli löydät kivestä halkeamia, ole meihin yhteydessä äläkä ota kiveä käyttöön. Puhdista kivi aina ennen käyttöä lämpimällä vedellä ja luonnollisella, kemikaalittomalla saippualla tai viinietikalla. Puhalla kivessä olevaan reikään poistaaksesi ylimääräiset vedet. Reikään voi solmia halutessaan hygieenista hammaslankaa, jotta sen saa helposti pois. Kiveä voidaan kuitenkin käyttää myös ilman lankaa työntämällä kivi ulos lantionpohjalihaksia käyttäen. Älä hätäänny, jos kivi ei lähde heti ensiyrittämällä pois, sillä se ei voi jäädä jumiin sisällesi tai "kadota" sinne.

Yoni egg -kiviä käytetään asettamalla kivi vaginan sisälle paksumpi pää edellä. Suosittelemme asettamaan kiven pienen "lämmittelevän" rituaalin, kuten hieronnan päätteeksi. Käytä lantionpohjalihaksia apuna kiven asettamisessa, mutta älä työnnä sitä sisääsi väkisin vaan tunnustele, onko vaginasi sille valmis.

Kivessä olevan reiän voi puhdistaa aina aika ajoin esimerkiksi apteekista saatavilla hammasvälien puhdistukseen tarkoitetuilla hammasväliharjoilla. Kiven keittämistä ei suositella, sillä se nostaa halkeamisriskiä. Kiven voi "desinfioida" asettamalla se esimerkiksi yön yli lämpimällä vedellä täytettyyn vesikulhoon, jossa on merisuolaa ja pari tippaa teepuuöljyä. Yoni egg -kivelle suositellaan myös henkisempää puhdistusrituaalia ennen ensimmäistä käyttöä tai silloin tällöin esimerkiksi salvian tai Palo Santon avulla.

Yoni egg -kiveä suositellaan aluksi käytettävän parin tunnin ajan muutaman kerran viikossa, mutta muutoin kiveä voi käyttää niin usein kun haluaa. Kiveä ei tulisi pitää yli 12 tunnin ajan yhtämittaisesti, vaan puhdistaa se välissä.
Tuotemerkinnät Luomu
Tuotemerkki Gemstone
Arvostelut