ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ TILAUKSILLE.

Gemstone Jade Roller - vartalorulla

38.5

Lisää kuvia

Gemstone Jade Roller - vartalorulla
38,50 €

Saatavuus: Varastossa

Gemstonen Jade-roller on valmistettu kauniista vihreästä jade-kivestä. Sitä käytetään vartalon ihon hierontaan tai rullailuun, ja näin se muun muassa parantaa aineenvaihduntaa, poistaa myrkkyjä kehosta ja vähentää selluliittia. Kristallirollerit ovat olleet osa kiinalaista kauneudenhoitoa jo tuhansien vuosien ajan. Tätä jaderullaa voi käyttää myös silloin tällöin intensiivisempään kasvojen ihon hierontaan.


Jade-rollerin hyötyjä:  • Tehostaa lymfakiertoa

  • parantaa verenkiertoa ja auttaa poistamaan myrkkyjä kehosta

  • vähentää selluliittia

  • pehmentää ihoa

  • tasapainottaa chi-energiaa

Kuvaus

Yksityiskohdat

Sertifioidun serpentiini jadekiven uskotaan tuovan harmoniaa niin keholle kuin mielelle. Se yhdistetään myös onneen, vaurauteen ja positiiviseen energiaan.

Vartalorollerit on valmistettu käsityönä ja jadekiven luonnollinen sävy saattaa hieman erota kuvasta.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.0566
Sisältää Vihreä jadekivi.
Käyttöohje Rullaile vartalon ihoa napakasti painaen pituus ja vaakasuunnassa. Toista liikkeitä muutaman minuutin ajan ennen seuraavaan ihoalueeseen siirtymistä. Rolleria voidaan käyttää myös tehostamaan vartalovoiteen tai -öljyn imeytymistä. Käytä kasvoja hieroessa vähemmän painetta. Rolleria suositellaan käytettäväksi vartalolle ja kasvoille muutaman kerran viikossa.

Puhdista roller miedolla saippualla ja lämpimällä vedellä. Anna kuivua kunnolla. Luonnonkristalleista valmistetut rollerit ovat hyvin hienotekoisia, joten käsittele niitä varovasti ja huolellisesti.
Tuotemerkki Gemstone
Arvostelut