ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Good Clean Love Guilty Pleasure -Intiimivoide 45 ml

9.95
Good Clean Love Guilty Pleasure -Intiimivoide 45 ml
9,95 €

Saatavuus: Varastossa

Luomulaatuinen, herkimmällekin iholle sopiva pitkäkestoisen kosteutuksen tarjoava kemikaaliton liukuvoide.

Good Clean Love Guilty Pleasure intiimivoide on luomulaatuinen, aloe vera -pohjainen kosteuttaja, jossa on makean ja mausteisen vaniljan ja kanelin tuoksu.

Intiimivoide on suunniteltu herkimmillekin ihotyypeille ja se on kehitetty tarjoamaan saman pitkäkestoisen kosteutuksen kuin monet tavalliset liukuvoiteet ilman ärsyttäviä kemikaaleja. Huolehdi hipiästäsi luomulaatuisilla ainesosilla ja paranna rakkauselämääsi luonnollisesti!

Aloe veraa ja agaria (merilevä) sisältävä Guilty Pleasure intiimivoide antaa pehmeän ja pitkäkestoisen kosteutuksen, jonka vaikutus aktivoituu tarvittaessa muutamasta vesitipasta. Intiimivoide reagoi omaan sisäiseen kosteuteen ja kuivuu tahraamatta.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Good Clean Love - orgaaniset, luonnolliset intiimituotteet rakkauteen


Good Clean Loven missiona on kohottaa tietoisuutta ja kokemusta rakkauden ihmeellisessä maailmassa. Yritys tarjoaa täysin luonnollisia, orgaanisia intiimituotteita, jotka parantavat kykyä nauttia elämän intohimoista. Good Clean Love tarjoaa myös täkyjä oppia näkemään ja oivaltamaan uusia asioita ihmissuhteista uusin, rakastavin silmin.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.0563
Pakkauskoko 45 ml
Sisältää Ogranic Aloe Barbadensis leaf juice. Xanthan gum, Agar. lactic acid, potassium sorbate, sodium benzoate, natural flavor.
Käyttöohje Käytä antamaan pehmeää ja pitkäkestoista kosteutusta.
Tuotemerkinnät Vegaani
Tuotemerkki Good Clean Love
Valmistaja Good Clean Love, Inc
Arvostelut