ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Good Clean Love Almost Naked Organic Intiimivoide 120 ml

17.65
Good Clean Love Almost Naked Organic Intiimivoide 120 ml
17,65 €

Saatavuus: Varastossa

Luomulaatuinen, herkimmällekin iholle sopiva pitkäkestoisen kosteutuksen tarjoava kemikaaliton liukuvoide.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Vaniljalla ja sitruunalla maustettu Good Clean Love Almost Naked intiimivoide on luomulaatuinen, aloe vera -pohjainen kosteuttaja, joka on miedosti hajustettu luomukukkaistuoksuilla.

Almost Naked intiimivoide on suunniteltu herkimmillekin ihotyypeille ja se on kehitetty tarjoamaan saman pitkäkestoisen kosteutuksen kuin monet tavalliset liukuvoiteet, mutta ilman ärsyttäviä kemikaaleja. Huolehdi hipiästäsi luomulaatuisilla ainesosilla ja paranna rakkauselämääsi luonnollisesti!
Aloe veraa ja agaria (merilevä) sisältävä Almost Naked intiimivoide antaa pehmeän ja pitkäkestoisen kosteutuksen, jonka vaikutus aktivoituu tarvittaessa muutamasta vesitipasta. Almost Naked intiimivoide reagoi omaan sisäiseen kosteuteen ja kuivuu tahraamatta.Good Clean Love - orgaaniset, luonnolliset intiimituotteet rakkauteen


Good Clean Loven missiona on kohottaa tietoisuutta ja kokemusta rakkauden ihmeellisessä maailmassa. Yritys tarjoaa täysin luonnollisia, orgaanisia intiimituotteita, jotka parantavat kykyä nauttia elämän intohimoista. Good Clean Love tarjoaa myös täkyjä oppia näkemään ja oivaltamaan uusia asioita ihmissuhteista uusin, rakastavin silmin.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.14
Pakkauskoko 120 ml
Sisältää Organic Aloe Barbadensis Leaf Juice, Xanthan Gum, Agar, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sodium Lactate, Lactic Acid, Natural Flavors.
Käyttöohje Käytä antamaan pehmeää ja pitkäkestoista kosteutusta.
Tuotemerkinnät Vegaani
Tuotemerkki Good Clean Love
Valmistaja Good Clean Love, Inc
Valmistusmaa Yhdysvallat
Arvostelut