Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!

Good Clean Love Kaneli Vanilja -Intiimivoide 45 ml

15.28
Good Clean Love Kaneli Vanilja -Intiimivoide 45 ml
15,28 €
Luomulaatuinen, herkimmällekin iholle sopiva pitkäkestoisen kosteutuksen tarjoava kemikaaliton liukuvoide.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Good Clean Love Kaneli Vanilja intiimivoide on luomulaatuinen, aloe vera -pohjainen kosteuttaja, johon on lisätty mausteinen ja makea - kaneli ja vanilja.

Kaneli Vanilja intiimivoide on suunniteltu herkimmillekin ihotyypeille ja se on kehitetty tarjoamaan saman pitkäkestoisen kosteutuksen kuin monet tavalliset liukuvoiteet ilman ärsyttäviä kemikaaleja. Huolehdi hipiästäsi luomulaatuisilla ainesosilla ja paranna rakkauselämääsi luonnollisesti!
Aloe veraa ja agaria (merilevä) sisältävä Kaneli Vanilja intiimivoide antaa pehmeän ja pitkäkestoisen kosteutuksen, jonka vaikutus aktivoituu tarvittaessa muutamasta vesitipasta. Kaneli Vanilja intiimivoide reagoi omaan sisäiseen kosteuteen ja kuivuu tahraamatta.Good Clean Love - orgaaniset, luonnolliset intiimituotteet rakkauteen


Good Clean Loven missiona on kohottaa tietoisuutta ja kokemusta rakkauden ihmeellisessä maailmassa. Yritys tarjoaa täysin luonnollisia, orgaanisia intiimituotteita, jotka parantavat kykyä nauttia elämän intohimoista. Good Clean Love tarjoaa myös täkyjä oppia näkemään ja oivaltamaan uusia asioita ihmissuhteista uusin, rakastavin silmin.
Lisätiedot

Lisätiedot

Pakkauskoko 45 ml
Käyttöohje Käytä antamaan pehmeää ja pitkäkestoista kosteutusta.
Tuotemerkinnät Vegaani
Tuotemerkki Good Clean Love
Valmistaja Good Clean Love, Inc
Arvostelut

Katso kaikki Good Clean Love tuotteet tästä.


Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Post your comment

Pur-Kauppa