ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

GuaSha-hierontakivi + säilytyspussi

15
GuaSha-hierontakivi + säilytyspussi
15,00 €

Saatavuus: Varastossa

GuaSha on jadekivestä hiottu hierontakivi kasvojen ihon hoitoon. GuaSha -kasvohoito kiinteyttää ja aktivoi kasvojen nestekiertoa.

GuaShan hierontamenetelmä on noussut erittäin suurelle suosiolle myös kasvohoitojen puolelle. Kuona-aineet lähtevät liikkeelle ja ihana hoito aktivoi nestekiertoa sekä aktivoi soluja uusiutumaan.

Esimerkiksi tummat silmänaluset tai niihin kertyneet nesteet ovat Guashalle hyviä kohteita. Se pehmentää ja kirkastaa ihoa sekä auttaa huokosia supistumaan ja pigmenttiläiskiä vaalentumaan. Guashaaminen ei vie kuin kymmenen minuuttia ja se tuntuu hyvältä. Lisäksi vielä ihohuokoset supistuvat ja rypyt ja juonteet alkavat tasoittua.

Suosittelemme!
Kuvaus

Yksityiskohdat

Guasha on ikivanha kiinalainen hierontamenetelmä, joka on nyt nostanut suosiotaan myös kasvohoidoissa. Kampamaisilla liikkeillä tehtävä hoito aktivoi nestekiertoa poistaen kuona-aineita ja aktivoiden soluja uusiutumaan. Se poistaa tummia silmänalusia ja niihin kertynyttä nestettä, pehmentää ja kirkastaa ihoa, supistaa huokosia ja vaalentaa pigmenttiläiskiä. Laajentuneet huokoset supistuvat, sekä rypyt ja juonteet tasoittuvat. Vain kymmenen minuutin guashaamisella saat ihostasi kuulaan ja kirkkaan.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.0335
Pakkauskoko 1 kpl
Käyttöohje Milloin: Aloita aamusi guashalla. Kuulaus säilyy koko päivän ja meikkivoide pysyy iholla paremmin.

Jos haluat tehdä hoidon illalla, saat rentoutettua päivän aikana rasittuneet kasvojen lihakset. GuaSha-hieronnan on todettu vaikuttavan jopa unettomuuteen. Alkuun suosittelemme hoitoa päivittäin, viikon ajan. Jatkossa tarpeen mukaan, vaikkapa joka toinen päivä.
Arvostelut