ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ TILAUKSILLE.

Gyada Cosmetics Kuivashampoo Vaaleille Hiuksille 50 g

12.9
Gyada Cosmetics Kuivashampoo Vaaleille Hiuksille 50 g
12,90 €

Saatavuus: Varastossa

Gyadan kuivashampoo on ihanteellinen käytettäväksi hiustenpesujen välissä raikkauden ja tuuheuden säilyttämiseksi.

Vaaleille hiuksille tarkoitettu kuivashampoo sisältää kurkumauutetta ja mineraalipigmenttejä, riisitärkkelystä, maissitärkkelystä ja kaoliinia, jotka auttavat imemään ylimääräisen talin, Aloe vera -uutteella on rauhoittavat ominaisuudet ja B5-vitamiini edistää hiusten kasvua.

Kuivashampoota voidaan käyttää puhdistukseen ja raikastukseen, sekä muotoilutuotteena. Kuivashampoo antaa hiuksille enemmän pitoa ja volyymia.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Kaikki Gyadan tuotteet on AIAB-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa ja lisäksi ne ovat nikkelitestattuja, eli sopivat myös nikkeliallergisille.

Käyttö: Levitä pyyhe hartioille, ja kampaa hiukset perusteellisesti. Ravista kuivashampoo huolellisesti.

Puhdistukseen: suihkuta kuivashampoota noin 20 cm etäisyydeltä lyhyinä suihkauksina hieman rasvaisille hiusosioille (hiusraja, otsatukka). Levitä kuivashampoo pyyhkeen avulla perusteellisesti hiuksiin. Anna vaikuttaa noin 2-3 minuuttia. Tämän jälkeen harjaa hiukset huolellisesti. Hiustenharjaukseen soveltuu parhaiten luonnonharjaksista valmistettu hiusharja. Poista viimeiset kuivashampoon jäännökset hiustenkuivaimella. Tämän jälkeen hiukset voidaan muotoilla normaalisti.

Muotoilutuotteena: Kuivashampoo antaa hiuksille enemmän pitoa ja volyymia. Sitä voidaan käyttää myös hiuslakan tilalta. Kuivashampoo antaa myös pinneille ja hiusklipseille paremman pidon. Myös kiharat on helppo kiinnittää kuivashampoolla. Kun olet poistanut hiustenkuivaimella kuivashampoon jäämät hiuksista voit muotoilla hiuksesi normaaliin tapaan. Kuivashampoo takaa pidemmän keston kampauksille ja estää hiusten nopean rasvoittumisen.


Gyada Cosmetics on ekologinen, vegaaninen ja eläinkokeeton kosmetiikkabrändi Italiasta. Gyadan missio on yksinkertainen ja selkeä: tarjota korkealaatuista kosmetiikkaa vain luonnonmukaisia reseptejä käyttäen. Kaikki Gyadan tuotteet on AIAB-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa ja lisäksi ne ovat nikkelitestattuja, eli sopivat myös nikkeliallergisille.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.073
Pakkauskoko 50 g
Sisältää Oryza sativa starch, Zea mays starch, Talc, Kaolin, Mica, Iron hydroxide, Aloe barbadensis leaf juice powder (*), Curcuma longa root extract, Glycine soja protein, Calcium pantothenate, Sodium bicarbonate, Titanium dioxide, Benzyl alcohol, Parfum.

(*) Valvotusta luomuviljelystä.
Tuotemerkinnät Vegaani
Tuotemerkki Gyada Cosmetics
Valmistusmaa Italia
Sertifioinnit AIAB
Yksikkö Kilogrammaa
Yksikköhinta 258
Arvostelut