ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Haastatteluja hyvinvoinnista PURin videokanavalla

Pur Hyvinvointikauppa
300 255

Meillä on ilouutisia! Seuraavien viikkojen aikana tulemme julkaisemaan PURin Youtube-kanavalla haastatteluita hyvinvoinnista. Päästämme ääneen kuusi hyvinvoinnin parissa työskentelevää ammattilaista, joista kukin jakaa näkemyksiään hänelle sydäntä lähellä olevasta aiheesta. Haastattelijana toimii Maria Varon, aka PURisti.

Nyt jos koskaan on aika miettiä, mitä hyvinvointi oikeastaan on. Onko hyvinvointi terveyttä, vaurautta vai jotain paljon moniulotteisempaa? Aihepiireistä käsitellään mm. naisterveyttä ja hormonitasapainoa, ayurvedaa, henkistä hyvinvointia ja aivoterveyttä. Lisäksi kysymme jokaiselta haastateltavalta mitä hyvinvointi heille merkitsee.

Liity seuraamme PUR-Hyvinvointikanavalle tekemään yhdessä oivalluksia ja saamaan mielenkiintoista tietoa oman hyvinvoinnin edistämiseksi!

Ensimmäisessä haastattelussa keskustelemme Annika Havasteen kanssa aivoterveydestä ja suoliston yhteydestä. Annikan tuorein kirja Suolistoa hoitamalla superaivot on tuhti tietopaketti suolisto- ja aivoterveydestä. Haastattelussamme Annika kertoo parhaat ruoat aivojen tukemiseen ja valottaa myös millaisia uusia tutkimuksia suolistomikrobien vaikutuksesta aivoihin on tehty.  Jätä kommentti

Sinun täytyy kirjautua sisään jättääksesi kommentin.