Ainesosat:

  • reilu 1 dl paahdettuja hasselpähkinöitä
  • vajaa 3 dl taateleita (huolehdi, että kivet ovat varmasti poistettu!)
  • 2 rkl KIKI Health Raw Organic Cacao Powder -kaakaojauhetta
  • 3 rkl hunajaa (tai vaihtoehtoisesti vaahterasiirappia, mikäli haluat tehdä vegaanisen version)
  • 3 rkl mantelivoita
  • murskattuja hasselpähkinöitä (koristeluun)

Valmistus:

1. Lisää hasselpähkinät blenderiin (jätä kuitenkin 12 hasselpähkinää sivuun, jotta saat jokaisen kuulan keskustaan yhden) ja sekoita tasaiseksi.

2. Lisää taatelit, kaakao, hunaja sekä mantelivoi ja sekoita kunnes ainesosat alkavat olla kunnolla sekaisin ja kiinnittyä toisiinsa.

3. Pyörittele pieniksi palloiksi, lisää hasselpähkinä jokaisen keskelle ja pyörittele jokainen kuula hasselpähkinämurskassa.

4. Laita kuulat jääkaappiin n. 30 minuutiksi asettumaan.

5. Valmista! Ihania herkutteluhetkiä!


Resepti & kuva: KIKI Health