ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Hyvä elämä - Ravintoa keholle ja mielelle - Rakkaudella Karita

29.9
Hyvä elämä - Ravintoa keholle ja mielelle - Rakkaudella Karita
29,90 €

Saatavuus: Varastossa

Karita Tykkä: Hyvä elämä - Ravintoa keholle ja mielelle

Karita Tykän suosittu Hyvä elämä –sarja saa jatkoa – nyt mukana Karitan kaikki parhaat ruokareseptit hyvään elämään!

Hyvä elämä – ravintoa keholle ja mielelle -kirja, tarjoilee nimensä mukaisesti ravintoa, ajatuksia, tietoa ja reseptejä keholle ja mielelle – kokonaisuudelle, joka olemme. Kirja auttaa vapaaksi dieeteistä ja kohti intuitiivista syömistä ja hyvää oloa.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Elämäntavat ja ravinto näkyvät koko olemuksessa ja energiatasossa – kokonaisvaltaisesta terveydestä puhumattakaan. Nauttimamme ruoka on suoraan yhteydessä myös mieleen, joka on tyynempi ja positiivisempi ilman erilaisten E-koodien ja muiden lisäaineiden kyllästämää kehoa. Mieli ja keho ovat vahvasti linkissä toisiinsa, eikä niitä voi erottaa toisistaan.

Ravinto ylläpitää ja hoitaa suoliston ja ruoansulatuksen kautta meitä kokonaisvaltaisesti – mielialaa, unta, ihoa, aivoja, sisäelimiä, hormonitoimintaa, lihaksia ja niin edelleen. On hyvä toimia sen mukaan, mikä itselle on tarpeellista – riippumatta siitä mitä minä tai joku muu tekee. Intuitiivisesti syöminen on hyväksi, valitettavan moni ei kuitenkaan kuule, mitä keho haluaa, osaa tulkita sen sanomaa tai ymmärrä miksi se himoitsee, mitä himoitsee. Etenkin tunnesyöminen tuo mutkia matkaan.

Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 1
kirjailija Karita Tykkä
kieli Suomi
sivumäärä 496
julkaistu lokakuu 2020
Valmistusmaa Suomi
Arvostelut