Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!     ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ TILAUKSILLE

Hyvän Olon Maailma Musliiniliina

6.4
Hyvän Olon Maailma Musliiniliina
6,40 €
Päivittäiseen ihonpuhdistukseen kaikille ihotyypeille.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Hyvän Olon Maailma Musliiniliina haastaa perinteiset vanulaput ihonpuhdistuksessa. Näppärä ekologinen liina sopii päivittäiseen ihonpudistukseen kaikille ihotyypeille. Musliiniliinassa kangas on hieman karhea, joten se kuorii ihoa hellävaraisesti puhdistuksen yhteydessä.

Liinan kuoriva vaikutus avaa kevyesti ihon pintaa ja näin hoitovoiteet pääsevät imeytymään tehokkaammin. Iho tuntuu puhtaalta ja suloisen pehmeältä. Ilmavat ja väljästi kudotut liinat kuivuvat nopeasti, joten siksi ne ovat myös hygieenisiä.

Ei suositella karheutensa vuoksi herkälle silmänympärysiholle.

Koko: 30 x 30 cm, ripustuslenkkiHyvän Olon Maailma Oy - Hyvän olon tuotteet


Hyvän Olon Maailma Oy on vuonna 2013 perustettu maahantuonti - ja markkinointiyritys. Se syntyi kymmenien vuosien työkokemuksesta hankitun ammattitaidon, oman ideologian ja vuosikausien unelmoinnin sekä kovan työn tuloksena. Yrityksen nimi ”Hyvän Olon Maailma” sekä slogan ”Kauneutta & Terveyttä & Hyvää oloa” kuvaavat hyvin sitä mihin yritys pyrkii. Hyvän Olon Maailma on keskittynyt hakemaan maailmalta ekologisia kauneuden, terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitämiseen ja edistämiseen tarkoitettuja tuotteita.

Tuotteet

Tuotteiden valinnassa ohjenuorana on niiden ekologisuus, innovatiivisuus sekä laatu. Etsinnässä on hyviä yhteistyökumppaneita ja muualla maailmassa hyväksi todettuja tuotteita myyntiin. Se ei kuitenkaan riitä vaan yrityksessä halutaan vielä varmistaa, että tuotteet vastaavat heidän omia laatuvaatimuksia ja että tuote koetaan erinomaiseksi ja antavan asiakkaille jotain erikoisetua. Siksi kaikki tuotteet testataan ensin omassa käytössä. Testin läpäisseet tuotteet jatkavat vielä alan ammattilaisista koostuvan lähipiirin testattavaksi.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.0124
Pakkauskoko 1 kpl
Sisältää 100 % luomupuuvilla.
Käyttöohje Liinaa voidaan käyttää aamuin ja/tai illoin toisen puhdistustuotteen kanssa omaa ihoa kuunnellen. Herkkäihoisille ja erittäin pintakuivalle iholle liinaa voi suositella käytettäväksi kerran päivässä tai silloin tällöin.
Tuotemerkinnät Luomu
Tuotemerkki Hyvän Olon Maailma
Valmistaja Hyvän Olon Maailma Oy
Valmistusmaa Kiina
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 6.4
Arvostelut

Katso kaikki Hyvän Olon Maailma tuotteet tästä.


Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.