Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!

Hyvän Olon Maailma Sponge - Kollagen

9.5
Hyvän Olon Maailma Sponge - Kollagen
9,50 €
Ravitsee ja elvyttää ihoa.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Aikuiselle iholle ravitsemaan ja vahvistamaan. Sieni pehmentää ihon pintaa, korjaa elastiini-säikeitä, kosteuttaa ja ravitsee ihoa jättäen ihon pehmeämmän ja elastisemman tuntuiseksi. Kevyesti kuorivan pesun jälkeen iho kykenee vastaanottamaan paremmin hoitovoiteiden tehoaineet. Puhdistaa meikin, lian ja talin iholta hellävaraisesti aktivoiden samalla verenkiertoa ja samalla parantaen aineenvaihduntaa.

Konjac-pesusienet valmistetaan 100 %:sti ravintolaatuisesta Konjac-kasvin juuresta. Konjac-kuitu muodostaa ihon pinnalle kosteutta sitovan ja suojaavan kolloidisen kalvon, joka helpottaa ihon pintakuivuutta. Luonnollisen matala happamuus ja kuoriva verkkorakenne auttavat puhdistamaan iholta rasvan ja lian samalla tasapainottaen ihon pH:n. Lisätty syvänmeren kaloista saatua kollageenia, joka on tarpeellista aikuiselle iholle.Hyvän Olon Maailma Oy - Hyvän olon tuotteet


Hyvän Olon Maailma Oy on vuonna 2013 perustettu maahantuonti - ja markkinointiyritys. Se syntyi kymmenien vuosien työkokemuksesta hankitun ammattitaidon, oman ideologian ja vuosikausien unelmoinnin sekä kovan työn tuloksena. Yrityksen nimi ”Hyvän Olon Maailma” sekä slogan ”Kauneutta & Terveyttä & Hyvää oloa” kuvaavat hyvin sitä mihin yritys pyrkii. Hyvän Olon Maailma on keskittynyt hakemaan maailmalta ekologisia kauneuden, terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitämiseen ja edistämiseen tarkoitettuja tuotteita.

Tuotteet

Tuotteiden valinnassa ohjenuorana on niiden ekologisuus, innovatiivisuus sekä laatu. Etsinnässä on hyviä yhteistyökumppaneita ja muualla maailmassa hyväksi todettuja tuotteita myyntiin. Se ei kuitenkaan riitä vaan yrityksessä halutaan vielä varmistaa, että tuotteet vastaavat heidän omia laatuvaatimuksia ja että tuote koetaan erinomaiseksi ja antavan asiakkaille jotain erikoisetua. Siksi kaikki tuotteet testataan ensin omassa käytössä. Testin läpäisseet tuotteet jatkavat vielä alan ammattilaisista koostuvan lähipiirin testattavaksi.
Lisätiedot

Lisätiedot

Pakkauskoko 1 kpl
Sisältää Amorphophallus Konjac Root Extract (Konjac Mannan), Aqua (Water), Cellulose, Hydrolyzed Collagen
Käyttöohje Kostuta sieni hyvin ennen käyttöä. Upota se lämpimään veteen ja anna kostua kokonaan. Purista ylimääräinen vesi pois kämmenten välissä. Puhdista kasvot ja kaula pyörivin liikkein joko pelkällä sienellä tai puhdistusaineen kanssa. Huuhdo sieni käytön jälkeen juoksevan veden alla ja purista kuivaksi kämmenten välissä (älä väännä) ja ripusta kuivumaan kuivaan ja viileään paikkaan.
Sieni kestää käytössä noin 2-3 kk. Kun se alkaa murentua, on aika hankkia uusi sieni.
Tuotemerkinnät Vegaani
Tuotemerkki Hyvän Olon Maailma
Valmistaja Hyvän Olon Maailma Oy
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 9,50 €
Arvostelut

Katso kaikki Hyvän Olon Maailma tuotteet tästä.


Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Post your comment

Pur-Kauppa