Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!     ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ TILAUKSILLE

Hyvän Olon Maailma Sponge - Vartalonpesusieni

13.8
Hyvän Olon Maailma Sponge - Vartalonpesusieni
13,80 €
Samettisen pehmeä sieni vartalonpesuun.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Samettisen pehmeä sieni vartalonpesuun puhdistamaan, kuorimaan, pehmittämään ja rauhoittamaan ihon pintaa. Saa ihon hengittämään paremmin, vilkastaa verenkiertoa ja solunmuodostusta. Sopii kaikille ihotyypeille.

Konjac-pesusienet valmistetaan 100 %:sti ravintolaatuisesta Konjac-kasvin juuresta. Konjac-kuitu muodostaa ihon pinnalle kosteutta sitovan ja suojaavan kolloidisen kalvon, joka helpottaa ihon pintakuivuutta. Luonnollisen matala happamuus ja kuoriva verkkorakenne auttavat puhdistamaan iholta rasvan ja lian samalla tasapainottaen ihon pH:n.Hyvän Olon Maailma Oy - Hyvän olon tuotteet


Hyvän Olon Maailma Oy on vuonna 2013 perustettu maahantuonti - ja markkinointiyritys. Se syntyi kymmenien vuosien työkokemuksesta hankitun ammattitaidon, oman ideologian ja vuosikausien unelmoinnin sekä kovan työn tuloksena. Yrityksen nimi ”Hyvän Olon Maailma” sekä slogan ”Kauneutta & Terveyttä & Hyvää oloa” kuvaavat hyvin sitä mihin yritys pyrkii. Hyvän Olon Maailma on keskittynyt hakemaan maailmalta ekologisia kauneuden, terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitämiseen ja edistämiseen tarkoitettuja tuotteita.

Tuotteet

Tuotteiden valinnassa ohjenuorana on niiden ekologisuus, innovatiivisuus sekä laatu. Etsinnässä on hyviä yhteistyökumppaneita ja muualla maailmassa hyväksi todettuja tuotteita myyntiin. Se ei kuitenkaan riitä vaan yrityksessä halutaan vielä varmistaa, että tuotteet vastaavat heidän omia laatuvaatimuksia ja että tuote koetaan erinomaiseksi ja antavan asiakkaille jotain erikoisetua. Siksi kaikki tuotteet testataan ensin omassa käytössä. Testin läpäisseet tuotteet jatkavat vielä alan ammattilaisista koostuvan lähipiirin testattavaksi.
Lisätiedot

Lisätiedot

Pakkauskoko 1 kpl
Sisältää Amorphophallus Konjac root Extract (Konjac Mannan), Aqua (Water), Cellulose
Käyttöohje Käytä oman mielesi mukaan pelkkää sientä tai vaahtoavaa pesua kaivatessasi tiputa sienelle muutama pisara lempisuihkugeeliäsi. Pesuaineeksi suosittelemme valitsemaan jonkin luonnonkosmetiikkasarjan suihkugeelin. Silloin ihosi suojavaippa pysyy vahingoittumattomana ja iho voi hyvin.

Käytön jälkeen huuhdo sieni hyvin puhtaaksi, purista se mahdollisimman kuivaksi kämmenten välissä (älä missään nimessä väännä sientä kuivaksi!!!) ja sen jälkeen laita sieni kuivumaan ilmavaan paikkaan tai säilytä sitä jääkaapissa. Älä koskaan jätä sientä makaamaan veteen tai kosteaan paikkaan kuten esim. suihkukoppiin. Mitä kuivemmassa ja raikkaammassa paikassa sientäsi säilytät, sitä kauemmin se kestää. Vaihda sieni uuteen
2-3 kuukauden välein tai aina, kun se alkaa murentua. .
Tuotemerkinnät Vegaani
Tuotemerkki Hyvän Olon Maailma
Valmistaja Hyvän Olon Maailma Oy
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 13.8
Arvostelut

Katso kaikki Hyvän Olon Maailma tuotteet tästä.


Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Post your comment

Pur-Kauppa