ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Hyvinvoiva äiti verkkovalmennus

Hyvinvoiva äiti on hyvinvoinnin ammattilaisten kehittämä vastasynnyttäneille ja pienten lasten äideille suunnattu verkkovalmennus kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Emme lupaa kikkaskonsteja mutkattomaan elämään, vaan haluamme tarjota äideille mahdollisimman paljon tietoa ravitsemuksesta synnytyksen jälkeen ja palautumisen aikana, imetyksestä, liikunnan aloittamisesta, seksuaalisuudesta sekä ajatuksia parisuhteen merkityksestä ja sen ylläpitämisestä pienlapsiperheen arjen keskellä. Kurssi tarjoaa tietoa myös unen ja levon merkityksestä sekä turvallisia jooga ja liikuntaharjoitteita synnyttäneille videomateriaalin muodossa. Kurssiin sisältyy myös Mindfulness-harjoitteita, ihana ihonhoidon opas sekä pari-ja perhepsykoterapiaopiskelija ja perheasioiden sovittelijan haastattelu aiheesta. Materiaalin ovat tuottaneet hyvinvointialan kokeneet ammattilaiset.

 

Kaikki kirjallinen materiaali on saatavilla myös kuunneltavassa muodossa, joten kurssin materiaaliin tutustuminen käy helposti esimerkiksi vaunulenkillä. Verkkokurssin ostaneille tarjoamme pääsyn suljettuun Facebook-ryhmään, jossa äidit voivat keskustella toisten äitien ja kurssin ammatilaisten kanssa mieltä askarruttavista aiheista. Ystävällisestä ryhmästä saat myös vertaistukea ja mahdollisesti uusia ystäviä.

 

Haluamme toivottaa sinut mukaan tälle matkalle kanssamme. Istu alas, hengähdä pieni hetki ja nauti tästä matkasta kanssamme!

 

Kurssin sisältö

 

Kurssiin sisältyy  18 osiota, joiden materiaalit ovat käytettävissäsi heti kurssimaksun maksettuasi. Ottaessasi osaa kurssille sinulla on 12 kuukauden käyttöoikeus materiaaleihin.  Kurssi sisältää niin kirjallista materiaalia kuin kuunneltavia audionauhoitteita, videoita ja haastatteluja.

 

OSIO 1 - Synnytyksestä palautuminen ja ravinto

OSIO 2 - Hyvinvoivan äidin ostoslista

OSIO 3 – Ruokavalion perusteet

OSIO 4 – Helppoja ja herkullisia aterioita ja välipaloja

OSIO 5 - Sektiosta palautuminen ja ravinto

OSIO 6 - Synnytyksen jälkeiset ravintolisät

OSIO 7 – Imetys ja imetysdieetti

OSIO 8 – Baby Blues ja raskauden jälkeinen masennus – voimmeko vaikuttaa näihin ruokavaliolla?

OSIO 9 – Raudanpuute synnyttäneillä äideillä

OSIO 10 – Uni ja lepo

OSIO 11 – Liikunta synnytyksen jälkeen – SONJA TOIVOLA

OSIO 12 – Seksuaalisuus synnytyksen jälkeen - SONJA TOIVOLA

OSIO 13 – Pienen lapsen äidin ihonhoito – MARIA VARON

OSIO 14 – Parisuhteen merkitys vauva-arjessa - Sosiaalityöntekijä ja perhe-ja parisuhdepsykoterapeuttiopiskelija Jasmin Jenkinsin haastattelu

OSIO 15 – Jooga ja Mindfulness; Asiaa joogan ja mindfulness-harjoitteiden hyödyistä vauva-arjen keskellä – HANNA-MARI NIEMINEN

OSIO 16 – Joogaharjoitukset – HANNA-MARI NIEMINEN

OSIO 17 – Mindfulness-harjoitukset – HANNA-MARI NIEMINEN

OSIO 18 – Lempeä putkirullaharjoite – SONJA TOIVOLA

Tämän lisäksi kurssi sisältää PDF-muodossa olevan ladattavan ja tulostettavan ostoslistan.

 

 

 

Ammattilaisten esittelyt

 

 

Annamari Seilola – Ravintovalmentaja, ravintoterapeutti ja hieroja

 

Annamari on ravintovalmentaja, ravintoterapeutti, hyvinvointivalmentaja, hieroja ja kolmen pienen lapsen äiti.

 

Annamari on kiinnostunut hyvinvoinnista yleisellä tasolla ja asiakkaiden kanssa työskennellessään hän painottaa holistisuutta eli kokonaisvaltaisuutta; ihminen on kokonaisuus, jonka hyvinvointiin vaikuttaa ravinto, uni, liikunta sekä kyky rentoutua ja palautua.

Annamari opiskeli ravintoterapeutiksi Lontoossa, jossa hän myös asui 14 vuotta. Ajoittain Annamari tuntee kokeneensa ihmeitä saadessaan olla kolmen lapsen äiti. Annamari ja hänen puolisonsa kärsivät sekundaarisesta lapsettomuudesta vuosien ajan. Tästä syystä kolme lasta tuntuu todelliselta ihmeeltä. Annamari nauttii äitiydestä täysin ja pitää itseään onnekkaana, että on saanut kokea tämän kaiken; sekä äitiyden haasteet, että hyvät puolet.

 

Annamari päätyi opiskelemaan ravitsemusta omien terveydellisten haasteiden kautta. Vaikka hän on aina ollut kiinnostunut terveellisistä elämäntavoista ja ravinnosta, huomasi hän itsensä täysin rapakuntoiseksi vuonna 2007. Migreenit, toistuvat munasarjakystat ja keuhkoputkentulehdukset tekivät elämästä välillä aika haastavaakin. Niinpä hän luki ensimmäisen kirjansa ravitsemuksesta ja sen vaikutuksesta hyvinvointiin samaisena keväänä. Kirjan oppien mukaisesti Annamari teki suuria muutoksia ruokailutottumuksiinsa ja tästä seurasi huomattava muutos hänen olotilaansa hyvin lyhyellä aikavälillä. Migreenikohtaukset harvenivat ja kystat jäivät.

 

Vuonna 2010 Annamari opiskeli ensin ravintoneuvojaksi ja vuonna 2011 hän aloitti terapeutin opinnot. Valmistuttuaan Annamari otti asiakkaita vastaan ensin Lontoossa ja sittemmin Suomessa. Annamari toimi myös kaksi vuotta College of Naturopathic Medicinen klinikkavalvojana. Sen lisäksi hän pitää satunnaisesti luentoja ja tekee yhteistyötä monien hyvinvointialan yritysten kanssa. Annamarilla on kokemusta naisten hormoniepätasapainotiloista ja hedelmällisyyden tukemisesta ravinnon ja elämäntapojen avulla.

 

Annamari omaa myönteisen elämänasenteen ja yrittää nähdä kaikessa ja kaikissa positiivista. Myönteisellä asenteella on suuri vaikutus kaikkeen mitä teemme ja siihen, mitä saamme elämässä aikaiseksi. Työn ulkopuolella Annamari nauttii matkustamisesta, ulkoilusta lasten kanssa sekä liikunnasta. Hän harrastaa säännöllisesti joogaa, lenkkeilyä sekä käy salilla. Annamari täydentää osaamistaan ravitsemuksesta jatkuvasti lukemalla alan kirjoja ja uusimpia tutkimuksia, kuuntelemalla podcasteja sekä ottamalla osaa erilaisiin luentoihin.

 

Yhteystiedot:

www.holistinenravintoterapia.com

[email protected]

IG: holistinen.ravintoterapia

 

Sonja Toivola – äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti, imetysohjaaja ja barreohjaaja

 

Sonja Toivola on äitiysfysioterapeutti, lantionpohjan fysioterapeutti, imetysohjaaja sekä kahden lapsen äiti. Lisäksi hän opettaa barretunteja, ja on ollut yksi Suomen ensimmäisistä barreohjaajista. Sonja on luonut oman tuntikonseptin raskaana oleville ja synnyttäneille naisille yhdistäen parhaat tietonsa ja taitonsa, tanssitaustansa, barreohjaajakoulutuksensa sekä äitiysfysioterapian osaamisensa. Naisten ja tyttöjen terveys, lantionpohjan hyvinvointi sekä paremman äitiyshuollon kehittäminen Suomessa ovat Sonjan ammatillisia intohimoja. Hän on yksi Suomen Äitiysfysioterapeutit ry:n perustajista sekä hallituksen jäsen vuosina 2017–2019. Lisäksi Sonja on jäsen Suomen Lantionpohjan fysioterapeutit ry:ssä Pelvicuksessa.

 

Kiinnostus kehoon ja sen hyvinvointiin on tullut pitkän tanssitaustan kautta. Sonja kokee olevansa ikuinen oppija fysioterapian erikoisosaamisalalla. Uutta tutkimustietoa tulee jatkuvasti ja näkökulmia tulee pystyä muuttamaan ja laajentamaan uuden tiedon myötä. Ihmiskeho on äärettömän kiinnostava kokonaisuus, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen. Esimerkiksi lantionpohjan vaivoja ei välttämättä hoideta pelkästään lantionpohjan kautta.

 

Sonjan lantionpohjan fysioterapian vastaanotolle tulee myös synnyttämättömiä nuoria tyttöjä ja naisia esimerkiksi virtsankarkailun, yhdyntäkipujen tai muiden lantionpohjan kipujen vuoksi. Näitä voivat olla mm. vulvodynia ja endometrioosin aiheuttamat kiputilat. Lisäksi Sonja kohtaa paljon raskaana olevia ja synnyttäneitä naisia pidätysvaikeuksien, suorien vatsalihasten erkauman, erilaisten gynekologisten laskeumien tai kiputilojen merkeissä. Hän hoitaa myös miesten lantionpohjan toimintahäiriöitä.

 

Äitiysfysioterapiassa olisi optimaalisinta tavata jo raskausaikana ja käydä läpi raskauden tuomia muutoksia kehoon ja keskustella esim. liikunnasta raskausaikana. Tapaamisessa käydään läpi myös synnytykseen valmistautumista ja synnytyksestä palautumista. Mitään ”parasta ennen”-päivää äitiysfysioterapiassa ei kuitenkaan ole; pidempäänkin esiintyneitä vaivoja pystytään yleensä kuntouttamaan fysioterapialla.

 

Sonja myös luennoi lantionpohjan hyvinvointiin liittyen sekä ohjaa erilaisia yksityistunteja yrityksille työhyvinvointiin liittyen. Barretunteja hän järjestää esimerkiksi polttariporukoille.

 

Yhteystiedot:

www.fysiosonja.fi

[email protected]

+358 40 1272472

Blogi ja sosiaalisen median kanavat: @pelvicangels / www.pelvicangels.fi

 

 

 

Hanna-Mari Nieminen – Joogaohjaaja ja Doula

 

Hanna-Mari Nieminen on joogaohjaaja, doula, synnytysvalmentaja ja tietokirjailija. Hami on myös kolmen lapsen äiti, jonka työura on oman äitiyden myötä muuttunut kokonaan. Esikoista odottaessaan vuonna 2007 Hami työskenteli kulttuurialalla ja jooga oli hänelle rakas harrastus. Ensimmäinen raskaus ja synnytys muuttivat kuitenkin hänen joogaharjoituksensa ja suhteensa joogaan. Samalla heräsi uteliaisuus joogan potentiaaliin sekä raskauden ja synnytyksen maailmaan. Perheen kasvaessa Hami opiskeli ensin joogaohjaajaksi ja sitten doulaksi. Vuosien kuluessa työt kulttuurialalla jäivät vähitellen sivuun ja palkkatyö vaihtui yrittäjyyteen.

 

Synnytyksen jälkeisiä joogatunteja Hami on ohjannut vuodesta 2009 alkaen. Hän on erikoistunut raskauden aikaiseen joogaan ja synnytysvalmennukseen. Hami on kouluttautunut mm. Birthlight-raskausjoogaohjaajaksi ja Spinning Babies®-synnytysvalmentajaksi, Vuonna 2020 ilmestyi Hamin kirjoittama kirja Joogaa raskausaikaan – Ihme sisälläsi (kustantaja readme.fi). Kirja on 350-sivuinen kätilöiden tarkistama tietokirja raskaudesta, synnytyksestä, joogasta ja hiukan myös synnytyksen jälkeisestä ajasta.

 

Hamin ohjaama jooga perustuu lempeään liikkeeseen, tilan tekemiseen, painovoiman aistimiseen ja yhteistyöhön virtaavan hengityksen kanssa. Häntä inspiroivat Vanda Scaravellin joogametodit, joita hän hyödyntää sekä ohjaamassaan joogassa että omassa harjoittelussaan. Hami on vuosien varrella tehnyt yhteistyötä niin joogaopettajien, kätilöiden, doulien kuin fysioterapeuttienkin kanssa. Tällä hetkellä Hami ohjaa joogaa sekä etä- että livetunteina ryhmille ja yksityisesti, kouluttaa joogaopettajia ja kirjoittaa postpartum-aiheista kirjaa yhteistyössä Annika Järvelinin kanssa. Äitivuosi – vinkkejä, viisautta & vertaistukea ilmestyy keväällä 2021.

 

Hami nauttii hitaasta hengityksestä ja kehollisuudesta, luonnossa liikkumisesta yhdessä perheen kanssa ja lukemisesta. Hän harrastaa luonnonvesissä uimista ympäri vuoden ja piipahtaa taidenäyttelyyn aina tilaisuuden tullen.

 

Yhteystiedot:

www.hamila.fi

[email protected]

  1. 0400 488 061

IG: @hami_hamila

FB: @hamila.fi

 

Maria Varon – Estenomi,  Ihonhoidon ja luonnonkosmetiikan asiantuntija ja kouluttaja

 

Maria Varon on kokonaisvaltaisen ihonhoidon ja luonnonkosmetiikan asiantuntija ja kouluttaja. Maria on myös kolmen pojan äiti. Opiskellessaan estenomiksi hän kiinnostui erityisesti luonnon raaka-aineista ja valmistuttuaan vuonna 2008 hän päätti keskittyä pelkästään luonnonkosmetiikkaan ja ihon kokonaisvaltaiseen ymmärtämiseen. Maria onkin työskennellyt jo yli kymmenen vuotta lukuisten eri luonnonkosmetiikan brändien kanssa asiantuntijana ja kouluttajana. Maria on myös kolmen lapsen äiti ja melko lyhyillä ikäeroilla syntyneiden lasten odotus ja pitkä imetys on antanut ymmärrystä myös siihen, mitä naisen keho ja iho käy läpi erilaisissa elämäntilanteissa. Nykyään Maria kouluttaa muun muassa erikoisiho-ongelmien hoitoa ja luennoi erilaisissa tilaisuuksissa ja oppilaitoksissa lähinnä kauneusalan ammattilaisille. Hän toimii myös asiantuntijana Pro Luonnonkosmetiikka Ry:lle.

 

Marian holistinen näkemys asioihin juontaa juurensa jo 17 vuoden takaa, jolloin hänen omat, jo varhaislapsuudesta saakka vaivanneet, allergiansa parantuivat akupunktion ja homeopatian avulla. Myös oman vauvan atooppinen ihottuma ja sen parantaminen kokonaisvaltaisilla hoitomenetelmillä on ollut opettavainen kokemus noin 8 vuotta sitten. Perehdyttyään syvemmin ihon ja koko kehon mikrobiomiin ja mikrobien kommunikaatioon ihon ja suoliston sekä aivojen välillä, Maria on saanut entistä syvempää ymmärrystä iho-ongelmien kompleksisuudesta.

 

 

Valmennuksen hinta on 89€ ja se julkaistaan tammikuussa 2021. 

Myymme valmennusta ennakkoon joulukuussa tarjoushintaan 79€. Siirry ennakkomyyntiin täältä!