ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Jennika, Health Coach

Olen Jennika, sairaanhoitaja ja valmistun Int Health Coachiksi alkukesästä. Olen perehtynyt erityisesti PCOS:n tasapainottamiseen, hedelmällisyyteen ja naisten hormonitoimintaan. Olen opiskellut yhteistyössä Nordic Clinicin kanssa Dutchtest-analysoijaksi. Dutchtest on markkinoiden kattavin ja edistynein testi, joka antaa täydellisen kuvan hormonaalisesta terveydestä. Jos sinua kiinnostaa Dutchtest enemmän, ole minuun yhteydessä ja kerron lisää.

Henkilökohtainen kokemukseni vuosien lapsettomuudesta ja epätasapainoisesta PCOS:ta on tuonut minut tähän. Haluan auttaa naisia ja jakaa tietoa, että hedelmällisyydelle, selittämättömälle lapsettomuudelle, PCOS:lle sekä hormonitoiminnalle on tehtävissä luonnollisesti todella paljon. Olen saanut kehoni tasapainoon luonnollisilla keinoilla ja toisen lapsenikin ilman lapsettomuushoitoja.

Toimintani perustuu elämäntapoihin, niiden parantamiseen ja hormonitoiminnan huomiointiin, jotta voit kokonaisvaltaisesti hyvin. Ravinnon, liikunnan, stressinhallinnan, unen ja tasapainoisen hormonitoiminnan avulla saavutat sen, minkä olet aina halunnut. Lapsen, terveyden, onnellisuuden, itseluottamuksen, oireettoman kehon, tasapainoiset kuukautiset tai terveen suhteen itseesi. Ja mikä ettei, nämä kaikki yhdessäkin.

Aloitan pitämään kevään aikana vastaanottoa PUR Hyvän Olon Hoitolassa, joten asiakkaani ja tulevat asiakkaat sekä kiinnostuneet: Jos haluat tavata minut kasvotusten Helsingissä se on mahdollista! Vastaanotolla pidän valmennuksiini liittyviä henkilökohtaisia coachauksia, uusille asiakkaille ja valmennuksista kiinnostuneille hyvinvointikartoituksia sekä käyn läpi kasvotusten myös Dutchtestin tuloksia.

Lisätietoja löydät sivuiltani www.balancecoaching.fi
Ajanvaraus: 0405106191 / [email protected]