ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Karita Sainio - Pieni kirja paremmista valinnoista

20
Karita Sainio - Pieni kirja paremmista valinnoista
20,00 €

Saatavuus: Varastossa

Tulevaisuus on piilotettu päivittäisiin rutiineihin. Pieni kirja paremmista valinnoista sisältää suuren määrän tietoa siitä, miten voit elää joka päivä vastuullisemmin.

Kompakti opas tarjoaa täsmäneuvoja tiedostavampaan arkeen pukeutumisen, kodin ja kosmetiikan saralla sekä digikäyttäytymisessä, omalla työuralla ja sijoittamisessa. Tämä teos on takuuvarma inspiraation lähde parempiin, planeettaystävällisiin tekoihin. Kirja auttaa sinua löytämään ne asiat, jotka juuri sinä pystyt itse parhaiten toteuttamaan – jokaisen tapa vaikuttaa on erilainen, ja kaikki paremmat teot lasketaan.

”Maailma on juuri nyt isossa muutoksessa, ja monet trendit voidaan ennustaa uusiksi. Siitä voi syntyä paljon hyviä uusia asioita.”
Kuvaus

Yksityiskohdat

Karita Sainio on luonut työuransa ekologisten ja eettisten brändien parissa. Hän on vastuullisuuteen erikoistuneen PR-toimisto Sugar Helsingin perustaja ja naisia voimauttavan Women in Business -brändin luoja. Tällä hetkellä Sainio johtaa metsän parantaviin mikrobeihin perustuvaa Moi Forest -startupia. Tämä on hänen toinen kestävää elämäntapaa käsittelevä kirjansa.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.07
kirjailija Karita Sainio
kustantaja Cozy Publishing
kieli suomi
julkaistu 2020
Arvostelut