ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Hyvinvoinnin keulakasvot: Karita Tykän ihonhoidon kulmakivet

Pur Hyvinvointikauppa
300 255

Hyvinvoinnin keulakasvona on tällä kertaa Karita Tykkä, joka tunnetaan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja terveellisten elämäntapojen puolestapuhujana, kirjailijana, mallina sekä tietysti hänen luonnollisesta kauneudestaan. Pyysimme Karitaa paljastamaan hänen ihonhoitonsa kulmakivet, sillä kukapa ei haluaisi kuulasta ja hehkuvaa ihoa!

Kuva: Petri Mast Kuva: Petri Mast

"Skin Collagen, joka on ehdoton ykköstuote ihonhoidossani. Nautin sitä päivittäin, enkä luovu siitä koskaan. Ihoni Skin Collagenin ansiosta napakampi, elastisempi, kuulakkaampi, kosteutetumpi ja vahvempi. Enkä tarkoita ainoastaan kasvojen ihoani, vaan koko kehoni iho on nauttinut tästä puhtaasta ja huippu laadukkaasta kollageenituotteesta.

SuperLemon Premium Camu Camu, Acerola ja OptiMSM kuuluvat jokaiseen päivääni. Ne tukevat tehokkaasti, yhdessä Skin Collagenin kanssa, ihoni hyvinvointia. Myös puhdas, monipuolinen ravinto, riittävä rasvan saanti, SuperLemonin Spirulina ja Chlorella ovat voimakeinoinani ihonhoidossani. Levät auttavat kehoani poistamaan myrkkyjä ja puhdas keho näkyy ulospäin myös kirkkaina silminä ja raikkaana ihona.

Luononmukainen Evolve-sarjan hyauluronihapposeerumi on loistava ihon kosteuttaja näin kesän jälkeen. Imeytyy nopeasti, sisältää myös granaattiomenauutetta ja tuoksuu ihanasti ruusulta, sillä tuote on hajustettu luomu ruusuvedellä. Tämä seerumi on yksi suosikkiseerumini tällä hetkellä. Toinen seerumisuosikeistani on huippulaadukas lehtivihreää sisältävä, Bio-sertifioitu Aloreen Skin Rescue, jota käytän aina kun iho kaipaa pientä buustia. Huipputuote, joka imeytyy täydellisesti ja elvyttää väsyneen ihon.

Lisä- ja säilöntäaineeton Terranovan Glukosamiini, bosvellia & MSM Complex sisältää nivelten, kynsien ja hiusten hyvinvoinnille tärkeitä aineita. Se on kauneusvitamiinituote, jota otan päivittäin. Myös saman sarjan Probiootit ovat tärkeitä suoliston hyvinvoinnille ja sitä kautta myös terveelle iholle. Suoliston hyvinvointi heijastuu näkyvästi myös ihossa, joten hapankaali ja probiootit kuuluvat jokaiseen päivääni.

Kuva: Viola Virtamo Kuva: Viola Virtamo

Myönteisyys ja meditaatio ovat kauneudenhoidon ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kulmakiviäni. Positiivinen asenne ja ajattelu näkyy ja tuntuu kaikkialla. Päivittäinen meditaatio poistaa stressiä ja auttaa kuuntelemaan sisintä. Stressi on sokerin rinnalla yksi elimistöä eniten vanhentavista asioista. Valkoisesta sokerista päästin irti noin kahdeksan vuotta sitten. Sokeriaddiktiosta irti pääseminen on tuonut valtavasti positiivisia vaikutuksia, paitsi koko elämääni, myös ihooni ja nyt autan myös muita pääsemään irti valkoisen sokerin viettelyksestä. Elämäni ilman valkoista sokeria on siis myös yksi ihonhoitoni kulmakivistä.

Happi ja liikunta ovat myös ihonhoidon kulmakiviäni. Pyrin liikkumaan jollain lailla päivittäin ulkona – edes hetken. Iho ja keho tarvitsee happea ja keho on luotu liikkumaan päivittäin. Liikkuvan kehon lymfakierto aktivoituu ja kuona-aineet poistuvat luonnollisesti kehosta. Tämä näkyy kuulaana ja kirkkaana ihona.

Everyday Minerals mineraalimeikkipohja on luottotuotteeni, joka ei tuki ihoa vaan antaa sen hengittää. Oma valintani on kosteuttava Jojoba-linja, jota käytän päivittäin. Meikillä voi tehdä hallaa tai hyvää iholle – valitsen hyvän. : )"


Seuraa Karitaa: 

Instagram @karitatykka

Twitter @karitatykka

Snapchat karita-tykka

Rakkaudella, Karita -blogi

SuperLemon -blogi

Jätä kommentti

Sinun täytyy kirjautua sisään jättääksesi kommentin.