ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ TILAUKSILLE.

Kauneushoidot

Kaikki hoidot tehdään laadukkaalla probiottisella ESSE - tuotesarjalla.
Valitsen aina juuri sinulle sopivan hoidon ja tuotteet, kun tulet hoitoon. Ennen varsinaisen hoitoajan alkua kartoitamme tilanteesi ja toiveesi ja kerron suositukset. Hoidon jälkeen ohjaan sinua kotihoidossa – varaathan tämän vuoksi hiukan enemmän aikaa kuin varsinainen listan mukainen hoitoaikasi on. Jos epäröit, mikä kasvohoito sinulle parhaiten sopii, ei sinun tarvitse valita sitä itse. Tämä voidaan hyvin katsoa vasta paikan päällä – tässä tapauksessa riittää, että valitset jonkun hoidon valikosta.

Lisäpalvelut kasvohoitojen yhteydessä:
Kulmien muotoilu 15 €

Kasvojen alueen sokerointi kasvohoidon yhteydessä:
Ylähuuli 15 €
Leuka 15 €
Posket 15 €

Huom! Kun haluat varata kasvohoidon yhteyteen lisäpalvelun, mainitse haluamasi lisäpalvelu ajanvarauksen lisätietoa-kentässä.

ESSE Kiinteyttävä / anti-age kasvohoito

Hoito sisältää jalkakylvyn, kirkastavan kuorinnan, kiinteyttävän ja ihon toimintoja stimuloivan tehoampullin sekä kasvohieronnan tai lymfahieronnan, ihosi tarpeen mukaisesti. Hoidon kruunaa ihoa kiinteytävä ja kirkastava tehonaamio sekä silmänympärysten tehohoito. Naamion vaikutuksen ajalla tehdään rentouttava käsihieronta..

Kenelle: 40+ iholle ja ikääntyvälle iholle suunnattu hoito, juonteet, rypyt ja veltostunut iho.

Lisätiedot ja ajanvaraus: [email protected] / puh. 029 3400 265

Kesto: 1h 30 min

Hinta: 135€

ESSE Kosteuttava ja energisoiva kasvohoito

Hoito sisältää jalkakylvyn, kuorinnan, kosteuttavan ja tasapainottavan tehoampullin sekä kasvohieronnan tai lymfahieronnan, ihosi tarpeen mukaisesti. Hoidon kruunaa kosteuttava naamio,
myös silmänympärysiholle. Naamion vaikutuksen ajalla tehdään rentouttava käsihieronta.

Kenelle: Kosteusköyhälle ja pintakuivalle iholle, jossa alkavat näkymään ensimmäiset ikääntymisen
merkit kuivuudesta johtuen. Myös iholle, jossa on kuivuudesta johtuvia haasteita esimerkiksi kasvojen T- alueella (otsa, nenä ja/tai leuka).

Lisätiedot ja ajanvaraus: [email protected] / puh. 029 3400 265

Kesto: 1h 15 min

Hinta: 119€

ESSE Rauhoittava herkän ihon kasvohoito

Hoito sisältää jalkakylvyn, hellävaraisen alkupuhdistuksen ja kuorinnan ihon herkkyys huomioiden,
ihoa rauhoittavan lymfahieronnan sekä naamion, myös silmänympärysiholle. Naamion vaikutuksen
ajalla tehdään rentouttava käsihieronta. Tämä hoito vähentää ihon reaktiivisuutta ja auttaa ihoa
tasapainoon.

Kenelle: Herkälle ja helposti reagoivalle iholle, punoittava ja/tai tulehtunut iho. Couperosa, atooppinen iho, rocasea ja POD- iho. Myös tulehtunut akne- iho.

Lisätiedot ja ajanvaraus: [email protected] / puh. 029 3400 265

Kesto: 1h 15 min

Hinta: 119€

ESSE Puhdistava ja kirkastava kasvohoito

Syväpuhdistava ja kirkastava hoito sisältäen jalkakylvyn, kuorinnan, ihoa tasapainottavan ja kirkastavan tehoampullin, kevyen mekaanisen puhdistuksen ihon kunnon huomioiden ja ihoa arvostaen, ihoa rauhoittavan hieronnan ja puhdistavan loppunaamion. Naamio myös herkälle silmänympärysiholle. Naamion vaikutuksen ajalla tehdään rentouttava käsihieronta.

Kenelle: Rasvoittuva ja paksu iho, joka kaipaa puhdistusta ja kirkastusta. Huom. tulehtuneessa aknessa suosittelen varaamaan ESSE:n herkän ihon hoidon.

Lisätiedot ja ajanvaraus: [email protected] / puh. 029 3400 265

Kesto: 1h 15 min

Hinta: 119€

ESSE Lymfahieronta kasvoille

Ihon lymfakiertoa tehostava hoito, kun ihosi kaipaa kirkastusta, tasapainostusta tai sinulla on hyvin herkkä, tulehtunut (akne) ja reaktiivinen iho. Sopii hyvin myös sarjahoidoksi iholle.
Hoito sisältää alkupuhdistuksen ja lymfahieronnan kasvoille ja decolteelle. Hoidossa käytetään tehoseerumia lymfan alla tarvittaessa.

Lisätiedot ja ajanvaraus: [email protected] / puh. 029 3400 265

Kesto: 45min

Hinta: 65€

HUOMIOITAVAA
Hoitoon tullessasi, varaan koko tilan sinua varten. En vastaa kesken hoidon puhelimeen, vaan keskityn kokonaan sinuun ja hoitotilanteeseen – Jos olet soittanut minulle hoidon aikana, soitan sinulle takaisin mahdollisimman pian.

PERUUTUKSET
Huomioithan, että vasta hoitopäivänä perutusta ajasta veloitamme puolet varatun hoidon hinnasta ja kokonaan peruuttamattomasta koko hoidon hinnan.