Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!

Kokonaisvaltaiset kauneushoidot

Huolehdi ihosi oikeanlaisesta kosteustasapainosta hoitamalla sitä säännöllisesti. Näin ennaltaehkäiset myös ikääntymisen merkkejä. Oikeilla hoidoilla ja tehokkailla aktiiviaineilla hoidettu iho on terve ja kaunis.

Sen lisäksi että hoitolasarjamme ovat korkealaatuista ja tehokasta luonnonkosmetiikkaa, olemme valinneet sarjat kokonaisvaltaisten hoitofilosofioidensa perusteella, jossa asiakas huomioidaan kokonaisuutena.

Huippuammattitaitoinen, kokonaisvaltaiseen ja ayurvediseen ihonhoitoon perehtynyt ekokosmetologimme Rosi auttaa sinua valitsemaan ihosi tarpeen mukaisen hoidon ja varmistaa että kotona käytettävät tuotteet vastaavat ihon omia tarpeita.

Entäpä ihonhoito sisäisin keinoin? Kosmetologimme antaa vinkkejä ihon kuntoa tukevaan ruokavalioon. Hoidon jälkeen sinulla on lisäksi mahdollisuus keskustella syvemmin ravintoneuvojamme kanssa ihon hoitamisesta ruokavalion ja lisäravinteiden keinoin.

Rosi Sotkasiira Ekokosmetologimme Rosi Sotkasiira

Probiootinen kasvohoito (Esse)

Ayurvedinen kasvohoito (Lakshmi)

 

HINNASTO

AYURVEDINEN KASVOHOITO (LAKSHMI) / 75MIN / 108€

Lakshmin kauneusfilosofia perustuu ayurvedaan. Lakshmi ei hoida ihoa vain päältä vaan tavoitteena on hoitaa asiakasta kokonaisvaltaisesti. Sarja käyttääkin tuotteissaan ayurvedan lisäksi aromaterapia- ja fytoterapiamenetelmiä. Aromaterapiassa käytetään 100% luonnollisia eteerisiä öljyjä ilman synteettisiä hajusteita ja lisäaineita. Fytoterapiassa hyödynnetään yrttejä ja kasviuutteita. Lakshmin ihonhoitotuotteet pohjautuvat tarkkaan valittuihin, ekologisesti kasvatettuihin kasvi- ja yrttiuutteisiin, jotka edistävät ihon tasapainoa. Lakshmi on yhdistänyt luonnon omat parantavat voimat luomu viljeltyihin raaka-aineisiin ja ayurvedisiin hieronta- ja käsittelytekniikoihin tuoden kauneutta ihollesi jo yli 20 vuoden kokemuksella.

Ayurvedisessa kasvohoidossa tuotteet ja hoidon kokonaisuus valitaan kehotyypin mukaan:

Vata – Janoisen ihon pelastus. Hoidon jälkeen kiristys ja kuivuus ovat tiessään sekä iho on saanut kaipaamansa kosteuden.

Pitta – Herkän ihon rauhoitus. Hoidon jälkeen punoittava ja herkistynyt iho on rauhoittunut ja kosteutettu.

Kapha – Seka- ja rasvaisen ihon tasapainottava hoito. Hoidon jälkeen iho on virkistynyt ja heleä.

 

ANTIAGE KASVOHOITO (LAKSHMI) / 90MIN / 150€

Elvyttävä hoito aikuiselle iholle. Vahvistaa ja suojaa ihoa ikääntymisen merkkejä vastaan. Rentouttava ja uudistava hoitokokonaisuus jossa iho saa ravinnokseen parhaat ja tehokkaimmat raaka-aineet. Antiage tuotteiden arvokkaat jalokiviuutteet vähentävät solujen luonnollista hapettumista ja vapaiden radikaalien muodostumista. Rentouttava hoitokokonaisuus huipentuu kristallikivillä tehtävään silmänypärysihon marmapisteiden hierontaan, joka on kuin unelma erityisesti turvonneille ja tummille silmänympäryksille.

 

ERITTÄIN HERKÄN IHON IRIS KASVOHOITO / 90MIN / 125€

Herkän, hauraan ja herkästi reagoivan ihon hoitokokonaisuus joka rauhoittaa, tasapainottaa ja vahvistaa herkistynyttä ihoa. Tuotteissa käytettävä upea yhdistelmä immortellen-kukan ja lakritsin uutteita takavaat  iholle rauhoittavan ja tasapainottavan lopputuloksen.

 

DETOX KASVOHOITO (LAKSHMI) / 60MIN / 98€

Syväpuhdistava ja ihon happiaineenvaihduntaa parantava hoito erityisesti tukkoiselle ja rasvaiselle iholle. Puhdistaa ja tasapainottaa ihon toimintoja luoden iholle raikkaan tunteen. Herättävä hoito elottomalle iholle.

 

PROBIOOTINEN KASVOHOITO (ESSE) / 60 MIN / 98€

Esse kasvohoito auttaa säilyttämään optimaalisen mikrobitasapainon. Mikrobit työntyvät syvälle ihon rakenteeseen ja työskentelevät yhdessä solujen kanssa. Mikrobit mm. puolustavat ja suojaavat ihoamme, tukevat ihon toimintaa ja ehkäisevät ihon ennenaikaisia. ikääntymismuutoksia. Hoidossa kartoitetaan ihosi hoitotarve ja tehdään yksilöllinen hoitosuunnitelma ihotyypin mukaan.

 

MEIKKIOPASTUS / 60MIN / 65€

Meikkiopastuksen aikana pureudutaan kaunistautumiseen liittyviin kiperiin kysymyksiin ja yksilöllisiin ohjeistuksiin meikkaustekniikoiden ja sävymaailman valinnassa. Opastuksen aikana valitaan asiakkaalle sopivat meikkituotteet ja ohjeistetaan niiden oikeaoppiseen käyttöön. Meikki tehdään yhdessä asiakkaan kanssa asiakkaan toiveiden mukaan. Meikkiopastuksen yhteydessä asiakkaalle meikkituotteet -15%.

Hyvänolon hoitola toimii Hakaniemen Hyvinvointikaupan yhteydessä, osoitteessa Hämeentie 8, Helsinki.

Ajanvaraukset ja tiedustelut: hakaniemi@pur-kauppa.fi/029 3400 265. Aikojen siirto ja peruminen: Olethan hyvissä ajoin yhteydessä mikäli joudut siirtämään tai perumaan ajan. Alle 24h sisällä peruutetuista ajanvarauksista joudumme veloittamaan täyden hoidon hinnan.

Post your comment

Pur-Kauppa